Zodiacul Chinezesc: Maimuta in 2016

Horoscopul prevede in 2016 pentru Maimuta ca va avea un ajutor Divin in timpul primelor cinci luni ale anului. Perspectivele pentru dezvoltarea vietii tale sunt stralucitoare si trebuie sa iti folosesti capabilitatile si optimismul pentru a beneficia din plin de avantaje. Trebuie sa fii determinat(a) sa duci misiunile la capat in aceasta perioada fasta, perioada in care trebuie sa fii prietenos cu colegii pentru a beneficia de sprijinul lor. Toate obstacolele care vor aparea vor fi depasite printr-o apropiere realizatica pe masura ce se contureaza Anul Maimutei de Foc.

Potrivit astrologiei chinezesti, predictiile stabilesc ca perioada dintre mai si august este favorabila pentru a discuta noi afaceri. In timpul lunii septembrie 2016 capacitatile tale intelectuale nu vor fi in forma buna si, din acest motiv, in aceasta perioada este bine sa fiti atenti cu rezolvati problemele profesionale si legale. Nu incerca sa eviti, sa ocolesti regulile legale pentru ca nu doresti sa starnesti probleme.

Intre iunie si septembrie 2016, zodiacul chinezesc al Maimutei te sfatuieste sa eviti angajamentele pe care nu le poti respecta. Trebuie sa te concentrezi asupra obiectivelor cu rabdare si echilibru si nu trebuie sa deviezi de la cursul pe care l-ai decis.

Predictii dragoste pentru Maimuta

In acest an, cei singuri isi vor gasi dragostea in timpul adunarilor sociale si acolo isi pot gasi perechea cu ajutorul prietenilor. Nu trebuie ignorata nicio oportunitate pentru a avea un nou parteneriat.
Horoscopul ii sugereaza Maimutei in 2016 ca la mijlocul anului ar trebui sa incurajeze formalizarea angajamentelor in vederea mariajului. Nu trebuie sa te simti impovarat de greselile facute in trecut sau de alte experiente cu exceptia celei noi.

Zodiacul chinezesc prognozeaza ca este necesar ca Maimuta sa isi intareasca toate relatiile de dragoste existente pe parcursul anului 2016. Stabilitatea voastra emotionala va fi excelenta si puteti discuta liber toate ideile pe care doriti sa le abordati cu partenerul de viata. Primele patru luni ale anului trebuie sa le petreceti impreuna cu partenerul de viata si este foarte posibil ca relatia sa fie extrem de pozitiva si sa duca la nasterea unui copil.
Este necesar sa cautati noi ocazii pentru a va intarii sarcinile de rutina. Anul Maimutei de Foc prezice ca prietenii dar si familia trebuie sa se bucure de increderea ta. Te poti destainui lor si vei primi in schimb, de la partenerul de viata, un puternic sprijin romantic.

Cariera Maimutei in 2016

Potrivit horoscopului chinezesc, Maimuta are de ce se mandri cu cariera in 2016. Cu toate acestea, ultimele trei luni ale anului vor fi fierbinti. Dar cei aflati sub zodia Maimutei care isi cauta un job vor avea succes daca insista cu eforturile lor.
Oamenii de afaceri vor fi capabili sa stabileasca noi zone de comert. Iunie 2016 va fi luna in care puteti demara o noua afacere cu ajutorul altor persoane. In anul 2016 Maimuta, oamenii de afaceri aflati sub acest semn pot calatori peste granita tarii in interes de afaceri.

Horoscop 2016 ChinezescHoroscopul finantelor pentru Maimuta

Horoscopul Maimutei, in anul Maimutei de Foc, sugereaza ca in acest an veti avea o idee clara despre obiectivele financiare si planetele o sa va asiste pentru a face pasii corecti pentru a imbunatati sectorul financiar. Tot in 2016 veti revizui strategiile aplicate in trecut cu noi linii de idei. Perioada cuprinsa intre februarie si mai 2016 dar si in perioada septembrie-noiembrie veti beneficia de o perioada extrem de profitabila in termeni de obtinere de bani.

Un sfat al astrologiei chineze, pentru Maimuta, in 2016… Nu va lansati in investitii speculative in perioada de mijloc a anului pentru ca aceste acxtiuni se pot solda cu pierderi financiare. De retinut ca, potrivit zodiacului chinezesc, in septembrie 2016 se poate constata o imbunatatire substantiala in zona situatiei tale financiare. Asta te va ajuta sa iti achiti facturile in asteptare. Poti, de asemenea, investi in zona de securitate ceea ce iti poate aduce un profit frumusel. Maimuta, ca angajat, poate solicita o marire de salariu in acesta perioada a lunii septembrie.

Predictii de sanatate pentru Maimuta

Din perspectiva sanatatii, anul 2016 prevede pentru Maimuta o implaicare mai mare in actiunile care iti pot imbunatati vitalitatea. Una peste alta, sanatatea ta va fi una buna pe perioada primei jumatati a anului 2016.
Daca te implici pot aparea perioade de o mai mare incredere  cu energie ceea ce iti va conferi o stare de spirit mai buna pentru viata. Intre iunie si octombrie 2016 trebuie sa fii atent(a) sa nu te stresezi cu o supraincarcare de sarcini de serviciu. Relaxeaza-te suficient si petrece-ti timpul liber in excursii si vacante cu cei dragi si cu partenerul de viata.

2016 este o buna perioada daca te gandesti sa te lasi de fumat. Mare atentie la dieta pentru a consuma produise ecologice si sanatoase si pentru a-ti mentine forma in bne conditii. Vei avea o stare de sanatate excelenta pe perioada anului 2016 daca vei mentine un regim strict alimentar insotit de miscare, op dieta adecvata si pauze de relaxare.

Relatiile de familie

Anul 2016 va fi marcat de o activitate sociala complexa pentru Maimuta. Vor fi stabilite noi prietenii care te vor ajuta atat in prezent cat si pentru scopurile si relatiile de viitor. Abilitatea ta de a-ti face noi prieteni va reprezenta un factor major in extinderea propriului cerc social.

Feng Shui pentru Maimuta in 2016

Din perspectiva Feng Shui, anul 2016 sugereaza pentru Maimuta ca poate mosteni si se poate bucura de bunastare si abundenta. Nu lasa sa iasa in evidenta un comprtament impulsiv si nu-i lasa pe subrdonati sa se puna in calea succesului tau.

In concluzie, Horoscopul chinezesc pentru Maimuta, pentru 2016, anticipeaza ocazii ample care o sa va deschida usile succesului pe parcursul anului. Acesta este anul tau, beneficiaza de el!

Zodiacul Chinezesc este prezent pe LadysBlog.ro cu detalii si specificatii complete. Blogul Doamnelor este zona und epoti gasi cele mai multe informatii despre Horoscopul Chinezesc.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*