Zodiac chinezesc: Porcul in 2016

Horoscopul chinezesc prevede pentru zodia Porcului ca cei nascuti sub acest semn trebuie sa fie precauti in 2016. Cu toate acestea, veti beneficia de multa libertate pentru proiectele pe care doriti sa le dezvoltati. Porcul se va confrunta cu provocari in viata pe care le va depasi cu optimism si multa libertate de actiune, indiferent de piedici sau chiar de ce isi propune. In timp ce te vei stapani pentru anumite masuri, in acelasi timp vei fi flexibil in privinta tuturor abordarilor.

Cu toate ca esti dominat(a) de dorinta libera de actiune, in mod independent, horoscopul chinezesc iti sugereaza pentru 2016 ca este bine sa fii prudent(a)  si sa cauti cooperarea cu alte persoane. Poti incerca sa construiesti noi contacte puternice sociale care te pot sustine in viitor in dezvoltarile personale. Atitudinea de aroganta te va forta sa lucrezi mai mult in acest domeniu de obtinere a ajutorului din partea altor persoane.

Porcul nu trebuie sa se grabeasca pentru a indeplini solicitarile venite din partea altor persoane. Nu trebuie sa uite prioritatile personale.

Sfarsitul lunii iulie 2016 iti va conferi sansa ampla pentru a-i ajuta pe altii. Si, din aceasta perspectiva, este bine sa te feresti de cei care vor sa se foloseasca de tine in propriul beneficiu si este bine sa fii foarte atent de motivele pentru care iti vor solicita sprijinul.

Predictii pentru dragostea Porcului

In plan sentimental, horoscopul chinezesc iti prezice ca intregul context emotional va fi foarte favorabil pentru inceputul anului 2016 si toate dorintele tale personale vor fi indeplinite fara a intampina probleme importante. Vei fi capabil(a) sa iti incanti prin farmecul personal persoanle apropiate de sex opus si, in acelasi timp, vei putea sa iti dezvolti noi relatii. Viata ta amoroasa va fi extrem de pasionala si vei gasi cai noi pentru a-ti indeplini dorintele carnale. Este un an excelent pentru cuplurile casatorite in ceea ce priveste o eventuala sarcina pentru a avea copii.

Porcii singuri isi pot gasi perechea in luna mai 2016. Dragostea ta va fi gasita in zone distante, straine, posibil pe perioada calatoriilor de afaceri sau in timpul vacantelor pe care ti le vei petrece in alte tari. Nu angaja relatii serioase, nu face angajamente serioase in timp ce vei fi orbit de dragostea la prima vedere. Odata ce aceste obsesii de dragoste se vor incheia, o noua ocazie pentru o relatie serioasa o sa apara in luna septembrie si/sau noiembrie 2016. Semnul chinezesc al Porcului poate gasi parteneri de dragoste in zone nepotrivite, mai greu de anticipat chiar in interiorul propriei tari.

Aceste parteneriate, aceste legaturi legate in exterior, pot deveni foarte solide inclusiv din perspectiva mariajului (potrivit predictiilor si compatibilitatilor anticipate de astrologia chinezeasca). Cuplurile legate deja este posibil sa isi revizuiasca statusul in perioda acoperita de Anul Maimutei de Foc.

Cariera Porc 2016

Horoscopul chinezesc anticipeaza ca obiectivele tale profesionale sunt foarte clare in 2016 si iti vei directiona toate eforturile pentru a-ti indeplini aceste obiective pana in luna septembrie. Trebuie sa dezvolti o armonie completa la locul de munca in relatiile cu colegii tai, cu superiorii cat si cu partenerii sau clientii. Aceasta activitatea in echipa nu iti va afecta progresele personale si eforturile tale vor fi recunoscute cu premii ample.
In privinta oamenilor de afaceri, acestia pot porni noi planuri in 2016 si isi pot extinde planul de marketing pentru a gasi noi clienti. Increderea in sine va fi la un nivel ridicat ceea ce te va ajuta sa pui in practica ideile fara a rani colaboratorii printr-o comunicare agresiva. Ai grija la noile contacte pe care le stabilesti intre septembrie si noiembrie 2016.

Finante Porc 2016

Astrologia chinezeasca anticipeaza ca te vei lansa in cheltuieli si vei cumpara o multime de lucruri pentru tine si familie inainte de vara lui 2016 ceea ce iti va afecta apoi echilibrul financiar. Este bine sa acorzi atentie cheltuielilor in perioada de inceput a anului 2016. Este bine sa te gandesti si la alte solutii pentru a-ti incanta familia si pentru a-ti face bucurii fara a cheltui prea multi bani.

O imagine clara a situatiei tale financiare se va contura intre inceputul lunii iunie si sfarsitul anului. Trebuie sa te gandesti cum sa faci rost de mai multi bani prin investitii in noi afaceri sau prin joburi aditionale.
Surplusul de bani ar trebui pus de-o parte, in siguranta, investitiile trebuie facute cu precautie dupa o atenta analiza, asa sugereaza zodiacul chinezesc pentru 2016.

Horoscop Chinezesc porcPredictii Sanatate

Astrologia chineza prevede in 2016 pentru porcul mistret ca vei avea parte de o sanatate buna de la inceputul anului pana in luna septembrie. Nivelul tau de incredere va fi unul ridicat si vei alege o cale de viata sanatoasa. Chiar daca vei face unele excese, puterea ta de munca va fi la un nivel ridicat si aceste excese nu iti vor provoca stari de anxietate. Odihneste-te cat de mult poti, dormi cat trebuie si mentine-te in forma.

In perioada lunilor de iarna vitalitatea iti va scadea si va fi necesar sa te relaxezi mai mult pentru a evita caderile de sanatate sau nervoase. Sanatatea ta va fi fragila in timpul lunii decembrie 2016. Este bine ca Porcii sa aiba atentie de propriul corp, sa faca exercitii fizice, sa aiba o dieta buna si sa se odihneasca. Nu este o idee rea sa calatoriti in zone turistice balneo-climaterice pentru a va intari organismul.

Previziuni familie

In 2016 Porcul va fi preocupat de realizarea unui mediu placut pentru familie, isi va decora casa pe principii Feng Shui ceea ce ii va aduce prosperitate.

Horoscop Feng Shui Porc

Anul Maimutei de foc prevede pentru Porc, din perspectiva Feng Shui, ca va fi un an dificil sub mai multe aspecte dar este posibil sa faceti rost de sume mari de bani.

Pentru a concluziona, Horoscopul Porcului in 2016 iti spune ca este perioada potrivita pentru a visa la ambitiile tale si sa incepi sa planifici caile pentru a ti le indeplini.

Nu uita: Ladys Blog iti pune la dispozitie toate previziunile pentru zodiile chinezesti valabile in Anul Maimutei de Foc (dupa 8 februarie 2016).

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*