Zodiacul chinezesc: Sarpele in 2016

Horoscopul Sarpelui prezice pentru 2016 un an in care cei aflati sub acest semn sunt liberi sa purceada la actiuni in toate zonele fara temere. Priceperea sarpelui in zona comunicationala se dovedeste excelenta si, peste toate, Sarpele isi poate promova si vinde toate produsele si mai ales ideile, totul cu usurinta.

Aspectele planetare va ofera un specific dominat cu extra vitalitate fata de anul precedent. Iti vei urma intuitia care iti va oferi noi premise ce vor conduce la rezultate pozitive. Toate actiunile tale in 2016 vor fi precedate de o gandire si o planificare detaliata.

Serpii vor explora noi aventuri ce vor aduce beneficii care vor surpinde si vor anihila toate problemele. Dar nu este bine ca Sarpele sa fie super-increzator pentru problemele pe care este sigur ca le poate rezolva. Viata va fi insa foarte „aprinsa” pe perioada Anului Maimutei de foc. Din acest motiv trebuie sa iti organizezi mai bine viata si mai ales sa te organizezi in general pentru a fi pregatit pentru situatii ce par pasnice, pentru perioade de pace.
Zodiacul chinezesc iti sugereaza sa iti atenuezi imboldurile personale indeosebi la mijlocul anului, perioada in care este posibil sa te confrunti cu o perioada dificila emotionala si financiara.

Sarpele trebuie sa fie atent, pe perioada anului 2016, la relatiile cu partnererul cu atentie si amintire pentru ultima perioada. Este bine sa aveti o abordare realistica a relatiilor fara sa fiti atrasi de aparentele din mediul exterior.

Zodia Sarpelui predictii dragoste in 2016

Din perspectiva relatiilor romantice, Sarpele in 2016 trebuie sa fie atent, sa urmareasca cu atentie relatiile capabile sa indeplineasca dorinte imediate romantice. Toate aceste promiscuitati dar si dorinte sunte determinate de dorinta sincera a sufletului. Relatiile vor fi insa, in mod considerabil, dominate de sexualitate si pasiune mai mult ca oricand. Aceste sentimente – spre deosebire de alte zodii – vor fi detemrinate de suflet, inima si pasiune interioara.
Sarpele se va confrunta insa cu contradictii in viata, in Anul Maimutei de foic. Este necesar sa dea dovada de putere emotionala cu pertenerul de viata (actual, in curs) sau va fi nevoit sa caute noi parteneriate de suflet in exteriorul cercului de prieteni.

Daca sunteti determinat, hotarat, intr-o relatie, veti simti o conjunctura diferita in anul 2016 in perspectiva relatiei de parteneriat. Este necesar sa aveti rabdare, sa fiti precaut(a) in abordare relatiei pentru ca aspectele planetare nu sunt favorabile pentru o relatie permanenta ce poate fi stabilita in 2016.
Parteneriatul cu un Sarpe poate izbucni insa oricand si, din aceasta perspectiva, Sarpele se poate trezi in situatia in care sa alerge dupa o noua iubire de cuplu. Mariajul trebuie sa fie in aceasta perioada doar o perspectiva contemplativa iar daca se va intampla este bine sa intelegeti sugestiile atrologiei chinezesti in ceea ce priveste calculele astrologiei chinezesti.

Cei casatoriti se pot confrunta cu probleme ce pot aparea intre partenerul de viata si preocuparile generate de viata profesionala si este posibil ca dificultatile sa puna in pericol viata maritala. Potrivit predictiilor, este de asemenea posibil ca in 2016 sa ramai gravida (sau sotia ta sa ramana insarcinata) potrivit predictiilor pentru Sarpe.

Horoscop 2016 ChinezescCariera Sarpelui in 2016

2016 promite sa fie un an de provocare pentru zona profesionala a Sarpelui. La locul de munca trebuie sa ai grija ca subordonatii tai sa isi indeplineasca sarcinile si sa nu se ameninte reciproc si totul sa fie sub atenta ta supraveghere.
Vei fi capabil sa iti convingi colegii sa iti aplice ideile in conditiile in care acestea vor fi prezentate cu atentie si fara exprezii causitce. Este bine sa eviti toate conflictele si sa creezi o atmosfera cordiala. Este bine, din aceasta perspectiva, sa consulti si zona legata de totemurile Sarpelui.

Zodiacul Chinezesc indica pentru Sarpe ca 2016 va avea de partea sa planetele pentru a avea noi deschideri si abordari cu prediulectie pentru perioada aprilie-iunie si, in mod similar, in luna octombrie 2016. In aceste perioade este forte bine sa profiti de ocaziile oferite si sa presezi cu extra-energia conferita de planete.

Daca incerci sa aduci transformari majore in zona apropiata de influenta este bine sa pui in aplicare aceste planuri pentru a evita instanta in care te poti confrunta cu noi frustrari. Toate sarcinile de serviciun trebuie implementate cu planuri adecvate si trebuie sa le conduci cu o maniera optimistica pe toata perioada Anului Maimutei de foc.

Previziuni finante 2016

Din puunct de vdere financiar, zodiacul chinezesc prevede pentru Dragon ca mare posibilitate situatii financiare care pot provoca ingrijorari serioase, care pot afecta atat stare emotionala cat si starea de sanatate. Cu toate acestea, problemele de acest gen nu te vor impiedica sa faci progrese considerabile in zona sociala si, mai ales, in cea a carierei profesionale. Pe perioada lunii noiembrie 2016 vei face eforturipentru a coordona dorintele personale cu tintele legate de confortul si luxul tau personal.

Te vei confrunta insa cu probleme legate de cheltuieli si posibile venituri pe care le poti obtine. Sarpele trebuie sa evite toate achizitiile cu impact financiar pe toata perioada anului. Este necesar sa iti folosesti inteligenta financiara pentru a reduce cheltuileile si pentru a te adpata financiar pe o perioada mai lunga.

Predictii pentru sanatate in Anul Maimutei

Horoscopul Sarpelui anticipeaza ca bei avea o perioada foarte buna (fabuloasa) intre mai si august 2016. Entuziasmul tau va fi directionat in aceasta perioada pentru obiective importante din viata si iti vor conferi putere de munca, vigoare, si tot ceea ce este necesar pentru a-ti indeplini cu usurinta obiectivele. Perioada lunii aufust iti va conferi extra vitalitate ceea ce -a tentie – te poate face violent. Din aceasta perspectiva este bine ca extra -energia sa fie canalizata pentru scopuri productive.
Ultimul trimestru al Anului Maimutei arata ca iti vei consuma energiile pentru probleme fara rost.

Familia in 2016

Zodiacul Chinezesc arata, pentru 2016, ca ai o zona prioritara pentru familie in perioada mai-octombrie. Dar este nevoie de devotament si de mult timp dedicat cu toate ca iti vei dori mai multa libertate. Relatiile cu copii vor fi mult mai armonioase si vor intari relatia biunivoca.

Feng Shui pentru Sarpe in 2016

Feng Shui-ul Sarpelui pentru 2016 indica ca este bine sa lasi deoparte emotiile si sa te concentrezi pe problemele care iti pot afecta relatiile.

Pentru a concuziona… Sarpele in 2016 va fi dedicat in noul an reconsiderarilor. Sarpele se va intoarce spre coada trecutului, spre anii anteriori ceea ce poate afecta insa relatia de cuplu.

Va recomandam sa consultati pe LadysBlog.ro si celelalte previziuni ale zodiacului chinezesc pentru 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*