Perisoare din piept de pui

Reteta simpla de perisoare din piept de pui. Perisoarele se pot prepara din piept de pui de preferinta dar se poate folosi orice carne de pui. Perisoarele din pui se pot folosi la realizarea ciorbei de perisoare sau se pot consuma cu sos. Intr-un mod ingenios si pentru fragezirea acestor perisoare de pui se foloseste crema de frisca in compozitie. reteta este relativ simpla si se poate prepara repede. Se folosesc ingrediente usor de procurat.

Perisoarele din pipet de pui se pregatesc la cuptor atunci cand ne dorim „periosoare in sos”. Sau se pot folosi pentru a face o ciorba de periosoare din pui. In acest din urma caz perisoarele se adauga in ciorba. Aici ne vom referi insa la perisoarte din pui cu sos care se pot realiza in aproximativ 30 de minute.

Ingrediente perisoare pui

– crema de frisca
– ulei
– piept de pui
– o ceapa
– un ou
– sare si piper dupa gust

Pentru sos:
– cascaval
– frisca

Preparare perisoare din pui

Puneti intr-un vas crema de frisca asa cum puteti vedea in clipul video de mai jos. Clipul video prezinta de altfel in mai putin de un minut intrega reteta si modul de preparare pentru perisoarele din piept de pui. Tocmai de aceea reteta este una relativ simpla pentru ca poate fi explicata in mai putin de un minut. Dupa ce puneti frisca in castron urmeaza…

1. Adăugați în carnea de pui tocată, ceapa mărunțită, oul, sarea și piperul negru. Amestecați bine ingredientele ca să obțineți un conținut omogen.
2. Folosiți un bol de sticlă termorezistent, ungeți-l cu puțină frișcă. Ungeți-vă mâinile cu puțin ulei și începeți să faceți perișoarelor.
3.  Pregătiți sosul în care se vor găti perișoarele. Amestecați frișca cu cașcavalul dat prin răzătoare și usturoiul pisat. Turnați sosul obținut peste perișoare.
4. Puneți la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 15 – 20 de minute. Puteți servi perișoarele cu o salată din legume proaspete.

O reteta recomandata de Blogul Doamnelor – Ladys Blog – ce are ca sursa savuros.tv.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*