Tag: Retete Sanda Marin

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă pentru roşii umplute

Reţetă roşii umplute simplă şi rapidă. O reţetă de roşii umplute din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru roşii umplute este de dificultate medie. Poate fi preparată însă cu uşurinţă de oricine. Pentru aspect este necesar să alegeţi din piaţă roşii frumoase, tari, proapsete. Carnea pentru această reţetă este ...

READ MORE +

Reţeta pentru mici

Reţeta pentru mici

Reţeta mititei inspirată din cartea de bucate Sanda Marin. Reţeta pentru mici, sau aşa cum este alintată reţeta pentru mititei aparţine bucătăriei Româneşti, cu rădăcini în Bucureşti. Reţeta pentru mici a fost de fapt descoperită din greşeală. A fost iniţial o improvizaţie culinară. Povestea micilor este cunoscută dar ...

READ MORE +

Reţete pentru sarmale

Reţete pentru sarmale

Trei reţete pentru sarmale într-un singur articol. Reţete pentru sarmale cu varză dulce, sarmale cu varză acră, sarmale în foi de viţă. Reţete inspirate din cunoscuta carte de bucate semnată de Sanda Marin. Sarmalele au fost importate în ţara noastră în perioada de dominaţie a Imperiului Otoman. De aceea sarmaua ...

READ MORE +

Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drobul de miel

Reţete pentru drob de miel. Două reţete pentru drobul de miel: drob de miel (CIGHIR) şi drob de miel în aluat. Cele două reţete pentru drob de miel sunt inspirate de cartea de bucate Sanda Marin. La fel cu majoritatea reţetelor bazate pe tocătură, drobul de miel este o reţetă importată în Ţările Româneşti în perioada ...

READ MORE +

Reţetă pentru musaca de varză

Reţetă pentru musaca de varză

Reţetă musaca de varză. O reţetă pentru musaca de varză de dificultate medie. Prepararea reţetei este explicată în acest articol. De reţinut că reţeta pentru musaca de varză este inspirată din cartea de bucate semnată de Sanda Marin. Musacaua de varză poate fi făcută cu carne de porc, vită, amestec de porc cu vită dar ...

READ MORE +

Reţete musaca: cu cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei

Reţete musaca: cu cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei

Reţete pentru musaca. Reţete pentru musaca din cartofi, dovlecei, conopidă, tăiţei. Reţete pentru musaca inspirată din cartea de bucate a celebrei Sanda Marin. Fiecare reţetă de musaca este prezentată separat în acest articol. Dar reţeta pentru tocătură de musaca este aceeaşi. Şi este prezentată în reţeta de musaca de ...

READ MORE +

Ruladă de carne

Ruladă de carne

Reţeta ruladă de carne tradiţională. O reţetă ce se prepară ca în secolul trecut. Tocmai de aceea reţeta de ruladă cu carne propusă se realizează cu slănină (sau măduvă). Este reţeta pentru ruladă de carne din cartea de bucate a cunoscutei Sanda Marin. Reţeta de ruladă de carne face parte din categoria preparatelor ...

READ MORE +

Crochete de carne

Crochete de carne

Reţeta pentru crochete de carne este inclusă tot în categoria reţetelor cu tocături din carne. Crochete de carne ce se realizează cu carne fiartă. Se poate folosi orice tip de carne. Funcţie de gust sau de acceptarea unui anumit tip de carne. Crochetele de carne nu se pot realiza cu uşurinţă din carne de miel. Este ...

READ MORE +

Reţetă pentru gulii umplute

Reţetă pentru gulii umplute

Reţetă gulii umplute făcute tradiţional. Reţeta de gulii umplute face parte din bucătăria balcanică. Iar reţeta pentru gulii umplute pe care o propunem în acest articol poartă marca Sanda Marin. O reţetă de dificultate medie. O reţetă pentru gulii umplute ce poartă semnătura cunoscutei Sanda Marin, reţetă propusă de ...

READ MORE +