Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reţetă pentru gulii umplute

298 Viewed Lady4u 0 respond
Gulii umplute cu carne

Reţetă gulii umplute făcute tradiţional. Reţeta de gulii umplute face parte din bucătăria balcanică. Iar reţeta pentru gulii umplute pe care o propunem în acest articol poartă marca Sanda Marin. O reţetă de dificultate medie.

O reţetă pentru gulii umplute ce poartă semnătura cunoscutei Sanda Marin, reţetă propusă de Ladys Blog.

Reţeta pentru gulii umplute

12 gulii mijlocii, 400 ,g carne macră, 1 felie pâine, 1 ceapă mică, 1 lingura orez, 1 linguriţă mărar tocat, sare.

Pentru sos: 2 linguri untură, 1/2 lingură făină, 1 ceaşcă zeamă de carne (sau apă), 1 lingură bulion, 5 bucăţele zahăr, sare.

Se aleg gulii tinere, cam de aceeaşi mărime. Se curăţă, se scobesc.

Se dă carnea şi o felie de pâine muiată şi stoarsă bine prin maşina de tocat. Când carnea este slabă, se adaugă şi o lingură de jumări rămase de la topitul unturii. Separat se prăjesc în puţină untură ceapa tăiată mărunt şi orezul ales şi spălat. Se sting cu puţină apă şi se amestecă cu carnea.

Guliile se umplu cu tocătură. Se aşază în cratiţă şi se toarnă deasupra un sos făcut dintr-un rântaş de făină cu untură, stins cu zeamă de carne la care se adaugă bulion de roşii şi puţin zahăr ars. După ce fierb pe aragaz, se dau la cuptor.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Reţetă cartofi umpluţi

Reţetă pentru cartofi umpluţi

Crochete cu carne prajita

Crochete de carne

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*