Taur horoscop lunar august

Horoscopul lunar taur pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia Taur: horoscopul lunar august. Horoscopul lunar al taurului anunta pentru 3 si 4 august o perioada de deschidere, de opinii constructive si idei ce pot fi transpuse in proiecte de succes. Cu cat este mai deschis taurul in aceasta perioada, cu atat lucrurile vor functiona mai bine. Este bine ca, in acelasi timp, in luna august taurul sa fie atent la persoanele din apropiere mai ales la inceput de luna. Pentru ca in zilele de 10 si 11 august o sa va domine un puternic sentiment de protectivitate. Din acest motiv, este posibl sa va confruntati cu persoanele care incearca sa ii atace pe cei din apropierea dv. Iar, potrivit horoscopului lunar, rezultatele reactiilor dv in aceste situatii nu vor fi tocmai placute.

Potrivit horoscopului lunar, in zilele de 17 si 18 august taurul va fi dominat de sentimente ciudate care vor oferi o oarecare frustrare pentru ca nu veti avea posibilitatea, sau veti evita sa „puneti degetul pe rana”. Este o perioada ambigua in aceste zile cand sentimentele nu vor fi foarte conturate si tocmai din acest motiv veti avea temeri pentru a va implica in orice activitate sau relatie.

In general, relatiile Taurilor nu trec prin cea mai fericită perioadă, iar asta indiferent că este vorba de cuplu, asocieri, colaborări sau amicitii. Horoscopul lunar indica arata ca exista posibilitatea sa se reactiveze probleme mai vechi, să aflati lucruri care o sa va supere sau o sa va dezamageasca ceea ce poate duce la erori de apreciere.

In zilele de 23 si 24 august, potrivit horoscopului lunar, taurul va trata cu indiferenta tendintele de apropiere in orice relatie din partea unor persoane. O anumita tendinta de gelozie o sa va domine in aceste zile. Totul pentru a contura un horoscop al lunii august dominat de incertitudini si de sentimente confuze.

In zilele de 28 sau 29 august taurul se poate confrunta cu situatii jenante mai ales atunci cand va incerca sa se implice in anumite proiecte sau va dori se demareze anumite actiuni. O sa va confruntati cu situatii deja existente acolo unde veti avea impresia ca vei aduce ceva nou si inedit. Este bine ca in aceasta perioada de sfarsit de luna august taurul sa fie retinut de la activitati „inedite”.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*