Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pesti horoscop lunar august

Horoscopul lunar pesti pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia pestelui: horoscopul lunar august. Primele zile ale lunii veti avea parte de multa iubire. Pe 1 si 2 august, potrivit horoscopului lunar pentru pesti, iubirea este peste tot in jurul dv.  Dragostea va inconjoara asadar la inceput de luna august si este bine sa va deschideti sufletul pentru romantism si pentru a va elibera sentimentele de dragoste.

In jurul zilelor de 7, 8 sau 9 august, potrivit horoscopului lunar, este posibil ca pestilor sa li se inapoieze o datorie. Niste bani pe care i-ati imprumutat o sa vi se inapoieze in aceasta perioada sau este posibil sa reusiti sa obtineti in cele din urma un imprumult de la banca pe care l-ati solicitat de ceva vreme. Exista insa si o multime de resurse pe care probabil nu le-ati luat in considerare si acum o sa va fie la indemana, la vedere. Pestii sunt insa sfatuiti, conform horoscpului lunar, sa utilizeze cu atentie aceste resurse si cu prudenta mai ales cand ‘se amesteca” in materie de bani cu rudele sau cu prietenii.

Horoscopul lunar pentru pesti anticipeaza pentru zilele de 19 si 20 august ca sunteti o persoana importanta, plus valoare pentru un grup. Este bine sa va asigurati ca talentele dv nu sunt trecute cu vederea, sa va impuneti ideile si sa continuati demersurile pe care le-ati proiectat.

Pe 21 si 22 august, horoscopul lunar indica pentru pesti pericole neasteptate „la fiecare colt”. Este bine sa fiti precaut, sa nu va avantati in zone necunoscute in aceasta perioada. Iar pericolele pe care le puteti anticipa este bine sa le abordati cu atentie sau chiar sa le evitati daca este posibil. In aceasta perioada, conform horoscopului lunar, este bine sa va resetati sistemele de alarma ale locuintei, sa va luatu masuri de securitate sau sa le verificati, sa schimbati parolele de la conturile dv si sa acordati atentie tutuor aspectelor ce tin de securitate personala, a proprietatii sau a familiei dar si a conturilor personale online.

Pe 30 si 31 august pestii, potrivit horoscopului lunar, sunt foarte dornici de a-si petrece timpul acasa, alaturi de familie. Motto-ul pentru aceste zile este: „mergi acasa in cuibusorul tau”. O luna ce nu iese in evidenta pentru pesti, potrivit horoscopului lunar dar totodata o perioada in care treuie sa tratati cu atentie problemele de securitate dar si cele financiare.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*