Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Balanta horoscop lunar august

Horoscopul lunar balanta pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia balantalui: horoscopul lunar august. O luna in care micile detalii care sunt suparatoare nu vor ajunge la cei din zodia balantei in zilele de 3 si 4 august potrivit horoscopului lunar. Sunteti prea ocupat(a) cu problemle de viata, cu subiecte importante, astfel incat problemele mai putin stresante nu o sa va deranjeze. Important este ca in aceste zile de inceput de luna sa va concentrati pe proiectele esentiale si sa le finalizati pentru ca astrele sunt alaturi de dv in acest demers. O sa aveti astfel rezultate semnificative care o sa va ofere satisfactii in aceasta perioada de inceput de luna.

Horoscopul lunar pentru balanta va „arunca” intro zona a profiturilor financiare pe 10 si 11 august. Chiar daca veti fi intr-o zona de criza financiara, in cele doua zile aveti posibilitatea de a restabili un echilibru economic si financiar. O singura prolema in aceasta perioada de „boom financiar” pentru balanta: daca o sa va simtiti inselat(a) veti deveni extrem de feroce si agresiv. Este o perioada asadar de eficienta dar este bine sa aveti grija si in comportamentul cu cei din jur.

Pentru ca pe 17 si 18 august vine o perioada in care relaxarea si destinderea sunt cuvintele de baza. O sa va distrati cu adevarat in aceste zile de august. O sa participati la concerte, la spectacole la evenimente distractive. Eventual, daca o sa va permiteti, o sa cumparati un bilet si pentru prietenul(a) dv. O perioada asadar de relaxare in zona acestor doua zile din august, potrivit horoscopului lunar.

O noua abordare pentru a controla, pentru a avea totul sub control este indicata de horoscopul lunar pentru balanta in zilele de 23 si 24 august. Dar veti constata si posibilitatea de a „asista” la desfasurarea evenimentelor cu un control strict din „planul doi”. Veti constata din aceasta perspectiva ca „lumea este un loc frumos atunci cand sunteti un pasager si nu neaparat un membru al echipajului”.

Luna august este pentru balanta, potrivit horoscopului lunar, una de recompense financiare si de relaxare in a doua perioada. Luna august 2016 este posibil sa va aduca si suprize placute in viata sentimetala. Perechea dv. va asteapta si este foarte posibil sa o intalniti spre sfarsitul lunii august, potrivit horoscopului lunar.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*