Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

CAPRICORN horoscop lunar august

Horoscopul lunar capricorn pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia capricornlui: horoscopul lunar august. O transformare importanta este anticipata de astre pentru capricorn in zilele de 1 si 2 august, potrivit horoscopului lunar. Va fi insa o modificare treptata,astfel incat o sa va intrebati cand s-a intamplat. Exista insa si posibilitatea ca transformarea sa fie brusca si radicala, profunda, sa va ia chiar prin suprindere. Este insa un aspect anticipat de astre: o schimbare va avea loc cu siguranta in primele zile ale lunii august. Este bine sa fiti pregatit(a) pentru asta si sa nu fiti luat(a) prin suprindere de aceasta transformare ce va avea loc la inceput de luna august, asa cum anticipeaza horoscopul lunar.

In zilele de 5 si 6 august capricornul va fi nevoit sa isi indeplineasca obligatiile asumate. Fie ca este vorba de obligatii de familie sau de obligatii comerciale. Este o perioada de activitate intensa pentru a va indeplini aceste obligatii. Veti lucra foarte mult in aceste zile de inceput de luna august.

15 si 16 august, potrivit horoscopului lunar al capricornului, sunt zile in care veti aplica planuri deja existente sau planuri complete care va parvin. Sunteti intr-o perioada de efervecenta in zona de planuri, planificare dar mai ales in zona de implementare si finalizare a acestor proiecte. Incearca sa utilizezei aceste zile pentru a finaliza proiecte restante si nu uita ca aceste zile beneficiaza de sprijinul astrelor in aceste demersuri.

28 si 29 august, potrivit horoscopului lunar, sunt zile in care capricornul este foarte apropiat de arta: teatru, filme, lecturi substantiale. Meritati aceasta perioada de efervescenta culturala. Capricornul este iubitor de cultura si de informatie de calitate. Nu ezitati sa aplicati in aceasta perioada la crusuri, fie ele si online, pe care odata incepute sub aceste auspicii astrale le veti finaliza cu succes.

O perioada de efervecenta in proiecte si in activitate culturala, potrivit horoscopului lunar al capricornului pentru luna august.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*