Scorpion horoscop lunar august

Horoscopul lunar scorpion pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia scorpionlui: horoscopul lunar august. Pe 1 si 2 august, potrivit horoscopului lunar, sunt zile in care veti demonstra ca sunteti un ganditor creativ astfel incat sa nu fiti suprins(a) daca o sa fiti rugat sa va alaturati unui think tank sau veti fi consultat cu privire la proiecte majore. Toate acestea sunt posibile la inceput de luna august.

Pe 5 si 6 august vati avea o multime de motive pentru a fi mandru si veti regasi recunoastere la cei din jur. Veti celebra in aceste zile realizarile atat cele mari cat si cele mici. Totul alaturi de prieteni si apropiati pe fondul acestui sentiment de mandrie care o sa va domine.

Potrivit horoscopului lunar, pe 10 si 11 august scoprionii se vor „consuma” cu tot felul de scenarii, teorii ale conspiratiei si tot felul de probleme din sfera crimelor la rece. Este probabil ca, in aceasta perioada, sa petreceti timp citind romane de fictiune sau vizionand filme sau spectacole din aceasta zona. O perioada dedicata asadar filmelor, cartilor, lecturilor – totul in aceasta zona a teoriilor conspiratiei si a fictiunii.

In zilele de 19 si 20 august, conform horoscopului lunar, mintea o sa va fie dominata de romantism, de afectiune pentru persoana de langa dv. Ar fi insa mai bine sa va demonstrati acest romantism, sa va aratati afectiunea mai degraba decat sa o sustineti doar cu vorbe. Romantismul si iubirea trebuie uneori demonstrate pentur a depasi nivelul cuvintelor.

23 si 24 august sunt zile atipice potrivit horoscopului lunar al scorpionului. Este o perioada buna pentru a lega noi prietenii dar si pentru a prelua noi sarcini sau misiuni. Finalul de luna este o perioada in care puteti prelua noi proiecte sau, in cazul in care sunteti singur(a) este posibil sa va intalniti perechea sau sa se infiripeze o relatie de dragoste ce se poate dovedi de durata.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*