Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sagetator horoscop lunar august

Horoscopul lunar sagetator pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia sagetatorlui: horoscopul lunar august. Un cadou neasteptat alearga spre dv si speram sa si ajunga la inceput de luna august, potrivit horoscopului lunar. Este un semn ca norocul se schimba in bine pe 2 si 3 august pentru sagetator. Aceste zile, potrivit horoscopului lunar, sunt promitatoare pentru tine si este foarte posibil ca foarte multe lucruri sa se intoarca, sa revina pe o linie pozitiva cu avamtaje ptr dv.

In zilele de 10 sau 11 august veti avea o perioada de timiditate, de retinere in relatiile cu cei din jur. Veti fi dominat(a) de aceasta atitudine pana in momentul in care, potrivit horoscopului lunar, veti intalni o fata cunoscuta, o persoana familiara care o sa va ajute sa depasiti atmosfera de timiditate ce va cuprinde. Este posibila chiar o reinfirpare pentru o idila mai veche si „figua cunoscuta” poate fi chiar aceasta fosta relatie pe care o veti simiti mult mai aproape.

Potrivit horoscopului lunar, in zilele de 12, 13 si 14 august sagetatorii sunt legati de cei din jur, se simt mult mai apropiati de prieteni dar si de rude, de cei dragi. Este o perioada in care se sudeaza viata de familie si se intaresc prieteniile deja existente. Nu exista scuze in aceste zile pentru a evita familia, pentru a reveni chiar la persoane din familie cu care ati racit relatiile in ultima perioada. Un telefon sau cateva vore schimbate cu ei se vor dovedi de mare eficienta pe viitor. Asadar, mijlocul lunii august ar fi pentru sagetator una de familie, dominata de dialogul cu cei apropiati.

Urmeaza o prioada de efort, de munca si truda in zilele de 23 si 24 august potrivit horoscopului lunar al sagetatorului. Un adevarat „cal de povara” va fi sagetatorul in aceasta perioada in care veti avea multe probleme si sarcini de rezolvat. Reputatia va precede si veti face tot ce e posibil, veti munci mult si eficient, pentru a duce la bun sfarsit misiunile pe care le aveti. Luna o veti incheia cu satisfactii din perspectiva misiunilor indeplinite, a problemelor rezolvate, potrivit horoscopului lunar al sagetatorului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*