Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Varsator horoscop lunar august

Horoscopul lunar varsator pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia varsatorlui: horoscopul lunar august. Zilele de 1 si 2 sunt fara probleme, chiar se poate vorbi de o perioada de detasare pentru varsator potrivit horoscopului lunar. Inceputul de luna este un mai degraba boem, lipsit de griji si de probleme. Tot ce va intreprinde varsatorul la inceput de luna august va fi „de la sine” cu implicare profesionala sau din dorinta dictata de pasiune pentru a rezolva probleme, sarcini si misiuni. Totul se deruleaza fara probleme din aceasta perspectiva. Este posibil sa demarati noi proiecte si imaginatia, priceperea la tot ce inseamna tehnic si IT, toate acestea isi vor regasi locul in viata varsatorului potrivit horoscopului lunar pentru august.

7, 8 si 9 august sunt zile foarte bune pentru varsator pentru a se conecta cu ce se intampla in jurul sau. Varsatorul este deseori rupt de realitate, legat mai degraba de proiecte cu incarcatura speciala. Din aceasta perspectiva, avem in aceste zile o perioada in care varsatorul „va cobori” cu picioarele pe pamant, potrivit horoscopului lunar. Miuzica proprie sa va lega de viata de zi cu zi in aceste zile.

Vine insa o perioada in care o sa va domine oboseala pe 15 si 16 august Varsatorul este recunoscut pentru comoditate dar aceasta perioada se va suprapune peste obiceiurile cotidiene ale varsatorului, potrivit horoscopului lunar pentru august. Trebuie sa rezistati si sa depasiti aceasta perioada dominata de lene si oboseala…

Pentru persoanele in varsta: zilele de 23 si 24 august indica o perioada un pic mai dificila. Veti avea nevoie de asistenta, de sprijin din partea celor apropiati. Ingrijiti-va sanatatea in aceasta perioada.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*