Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pune aspirina in masina de spalat

Lenjeria alba poate fi ajutata cu o aspirina in masina de spalat. Luati 325mg de aspirina (tablete) pe care le dizolvati in 7 litri de apa calduta. Apoi puneti rufele pe care le aveti de spalat intr-un lighean cu aceasta solutie, inmuiati rufele in apa cu aspirina timp de 8 ore. Asigurati-va ca toate rufele sunt complet „scufundate” in apa cu aspirina. Puteti, in mod suplimentar, sa puneti o aspirina dizolvata in interiorul masinii de spalat inainte de a porni procesul de spalare. Nu conteaza cata lenjerie alba aveti de spalat in masina de spalat automata, efectul va fi unul pozitiv. In plus, pe langa albire, aspirina va avea un efect pozitiv si pentru „sanatatea” rufelor spalate cu ajutorul pastilelor de aspirina.

Aspirina poate scoate petele de sange de pe rufe, are un efect de curatare si de sustinere a rufelor. Daca doriti in mod specific sa scoateti petele de sange se recomanda ca pastilele de aspirina sa fie tinute 2 ore intr-o cantitate de apa calda de aproximativ 3 litri. Aspirina contine un acid slab ce are insa efecte foarte bune pentru rufele albe.

Spalatul rufelor va deveni o joaca de copil dupa ce vei incepe sa folosesti aspirina. Aceasta contine o substanta acida care scoate petele de pe haine, fiind un inlocuitor mult mai ieftin pentru produsele de eliminare a petelor pe care le gasim in comert.

Pentru a preveni schimbarea culorii hainelor, pune doua tablete de aspirina in cuva masinii de spalat. Astfel, te vei asigura ca hainele tale nu isi vor schimba culoarea.

Daca hainele sunt deja ingalbenite sau innegrite, prepara o solutie din doua tablete de aspirina pisate si 7 litri de apa fierbinte. Introdu hainele patate in apa respectiva si lasa-le acolo peste noapte.

Albire masina spalat aspirinaBlogul Ladys vine cu informatii utile pentru vizitatorii acestui website, cu informatii verificate si pe care le puteti pune in prectica cu usurinta, asa cum este acest articol cu date despre utilizarea aspirinei in albirea rufelor.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*