Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fecioara horoscop lunar august

Horoscopul lunar fecioara pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia fecioarei: horoscopul lunar august. Este foarte posibil ca semnul zodiacal sa va impuna sa spuneti DA pe 3 si 4 august la deciziile pe care doriti sa le luati. Este o anticipare a horoscopului lunar pentru o perioada de inceput de august cand deciziile pe care „le simititi” necesare si intentionati instinctiv sa le luati este bine sa le ascultati fie ca este un raspuns de Da sau de NU. Este o perioada in care deciziile pe care le simititi sunt cele mai corecte si tocmai de aceea este bine sa va implicati in luare de decizii pentru ca spiritul zodiei o sa va ghideze spre solutia cea mai buna. Este posibil chiar sa simtiti in aceste zile ca este bine sa puneti stop, sa franati anumite lucruri: ascultati de acest instinct determinat de semnele astrale. Este foarte important la inceput de luna august sa respectati aceste instincte chiar daca este vorba de „un inceput de drum” sau de o poblema mai veche ce va solicita un raspuns acum, pe 3 si 4 august.

Vine insa o perioada in care deciziile pe care poate va feriti sa le luati vor avea si alte optiuni. Horoscopul lunar al fecioarei indica o perioada specifica in august pentru o buna perioada de asteptare: 12, 13 si 14 ale lunii. Cand deciziile pot fi ponderate si determinate chiar de opiniile celor din jur. In aceasta perioada este psobil sa vi se solicite anumite sarcini de serviciu: daca nu este altcineva disponibil nu refuzati. Nu va puneti locul de munca in pericol pentru orice alta problema de o mai mica importanta. Este posibil, porivit horoscopului lunar, sa fiti pusi in situatia de a cumpani intre doua actiuni: alegeti locul de munca.

Tot despre munca va fi vorba si pe 17 si 18 august. Cand din nou, serviciul o sa va solicite. Este de fapt luna in care este bine sa va concentrati cat mai mult pe locul de munca, pe serviciu si pe tot ce inseamna implicarea in sarcinile de serviciu. Desi esti iubit si respectat, pe 17 si 18 august vei fi pus(a) la incercare.  Desi dai dovada de eficienta si esti iubit de colegi este bine sa eviti rutina. Gaseste o noua cale pentru a-ti demonstra eficienta pentru ca aceste noi solutii vo fi remarcate de sefii tai. Eficienta deja recunoscuta poate fi in pericol de a fi interpretata ca rutina. Din aceasta perspectiva este bine sa fii atent(a) la locul de munca.

O alta perioada importanta in august, potrivit horoscopului lunar pe august al fecioarei sunt zilele de 25, 26 si 27. Cand te poti transforma in detectiv, poti gasi informatii pe care nu te gandeai ca le poti descoperi. Detaliile vor contura imaginea completa. Vei gasi, vei descoperi atat lucruri si informatii pozitive cat si mai putin placute despre prietenii din jur. Ai grija indeosebi la persoanele din apropiere, chiar la cei cu care locuiesti impreuna.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*