Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Leu horoscop lunar august

Horoscopul lunar leu pentru august. Afla predictiile astrale pentru zodia leului: horoscopul lunar august. Nu irositi doza acumulata de determinare de care beneficiati pe 3 si 4 august, potrivit horoscopului lunar al leului. Este o perioada foarte buna pentru ca leul sa actioneze, sa finalizeze proiectele pe care le avea dar pe care nu le-a mai continuat din diferite motive. Este o perioada de determinare in care eforturile conjugate o sa va aduca implinirea proiectelor mai vechi. In mod similar, potrivit horoscopului lunar, determinarea leului il poate influenta si pe partener cu rezultate foarte bune. Impreuna sunteti dispusi sa finalizati proiecte mai vechi, sunteti capabili sa le duceti la bun sfarsit in aceasta perioada de inceput de luna august.

Horoscopul lunar pentru leu indica o intensa activitate sociala pe 7, 8 si 9 august, cand veti avea in jurul vostru un important grup de prieteni si veti constata ca nimic nu este mai important decat sa aveti prietenii aproape. Dar resursele dv nu vor fi sufuciente pentru a „hrani” multimea de prieteni. Dar prietenii va iubesc si stiu sa faca diferenta :). Va fi o perioada minunata din punctul de vedere al socializarii fie cu prietenii reali fi cu cei de pe facebok.

Pe 17 si 18 august, potrivit horoscopului lunar, veti avea motive intemeiate pentru a face ceea ce veti face. Dar va fi un pic dificil sa le explicati amicilor deciziile si actiunile. Cuvintele voastre vor „iesi amestecate” si prietenii n vor intelege foarte clar ce faceti. Intentia leului va fi insa argumentata de dorinta de a face lumea un loc mai bun, in mintea voastra fiind conturata aceasta diferenta esentiala intre bine si rau sau ceea ce nu este bine.

O perioada dominata de invatare, de dorinta de a aumula noi informatii: 21 si 22 august. Zile in care horoscopul lunar prevede ca veti invata lucruri si trucuri noi foarte utile in viata. Daca suteti intr-o noua relatie veti domina parteneriatul cu noi si noi informatii pe care fie le invatati fie le aflati, asa cum anticipeaza horoscopul lunar pentru leu.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*