Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gemeni horoscop lunar august

Horoscopul lunar gemeni pentru august. Afla predictiile astrale Lady’s pentru zodia Gemenilor: horoscopul lunar august. Potrivit predictiilor astrale Ladys pentru august, 1 si 2 sunt zile in care o sa va simtiti mult mai flexibil(a) decat de obicei. Pentru ca, de obicei, sunteti destul de comod. Cu toata deschiderea si flexibilitatea insa, veti putea reveni repede la atitudinea obisnuita. Este insa o perioada, la inceput de august, cand puteti accepta si lucruri pe care le-ati fi acceptat mai greu de obicei. Deschidere si flexibilitate, acestea sunt cuvintele ce domina inceputul lui august, potrivit horoscopului luar al gemenilor.

O perioada de studiu academic, asa poate fi definita perioada 7, 8 si 9 august cand gandurile va duc spre noi cursuri sau studii. O sa va gandii sa studiati ceva nou, sa urmati cursuri online sau sa obtineti o noua specializare. Simtiti nevoia de a invata cat mai mult si cat mai multe specific tendintei de mister a zodiei.

Pe 12, 13 si 14 august, potrivit horoscopului lunar, sunteti pregatit(a) sa treceti granita spre o relatie stransa si mult mai temeinica. Se pare insa ca este un pic prea devreme pentru ca explorarea posibilitatilor romantice o sa va retina din aceasta actiune. Este perioada in care veti fi mult mai apropiat(a) de partener, veti avea intentia de a dezvolta relatia.

Daca te afli intr-o relatie sufocanta sau in care nu se respecta angajamentele, aceasta s-ar putea destrama. De fapt, Saturn testeaza trainicia legaturii si vrea sa intelegi mai bine ce astepti de la o relatie, ce doresti de la celalalt, ce-ar dori celalalt de la tine si ce i-ai putea oferi. Si vrea sa inveti sa cladesti punti intre suflete in mod responsabil, cu rabdare si maturitate. Uneori, Saturn te poate forta sa alegi, iar deciziile, chiar daca sunt teoretic corecte, pot fi insotite de frustrari sau regrete.

Vise puternice si greu de descifrat potrivit horoscopului lunar Lady’s al gemenilor pe data de 19 si de 20 august, perioada in care veti descoperi „lucruri ascunse in umbre” pe care le veti descoperi sau redescoperi. O perioada in care foarte multe lucruri o sa vi se desluseasca inclusiv in legatura cu cei apropiati.

Cariera Gemenilor decurge si ea destul de dificil pana in toamna. Climatul relational si profesional se imbunatateste considerabil incepand din septembrie 2016, cand Jupiter paseste intr-o zona mai norocoasa si face un aspect prietenos cu Saturn, aflat in casa cuplului si a colaborarilor Gemenilor.

Versatilitatea este cel mai mare atu pe 25, 26 si 27 august cand veti avea de luat decizii dificile. Potrivit horoscopului lunar, in aceste zile veti „purta multe palarii” si o sa va schimbati des parerea si opiniile.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*