Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rac horoscop lunar august

Horoscopul lunar rac pentru august. Afla predictiile astrale Ladys pentru zodia racilor: horoscopul lunar august. Inceeputul lunii, pe 1 si 2 august, veti avea un spirit perceptiv, chiar extrem de perceptiv, „foarte” fiind o afirmatie modesta. O intuitie ascutita si bine conturata pentru aceste zile. Pacat ca nu aveti acest spirit perceptiv tot timpul. Dar, la inceputul lunii august, potrivit horoscopului lunar, ati putea lucra chiar si pentru FBI ca medium sau analist (dac ar fi posibil). Ii iubiti adevarat si sincer si va pasa foarte mult de cei aflati in apropierea dv. Din acest motiv, horoscopul lunar al racului arata ca in ciuda incercarilor, pe 7, 8 si 9 august este greu sa va afecteze cineva fundatiile de prietenie cu cei apropiati. Chiar daca sunteti intr-o relatie de neintelegere cu cineva, indiferent de presiuni nu veti accepta sa renuntati la cei dragi, la cei apropiati. Este o noua dovada ca racul, extrem de iubitor si sentimental, nu va ceda relatiile si legaturile cu cei dragi foarte usor. Cuvintele definitorii sunt: dragoste si loialitate fata de cei apropiati.

Atentie insa pe 15 si 16 august, potrivit horoscopului lunar pentru rac. In aceste zile este posibil sa aveti probleme la locul de munca sau la scoala. Si asta este posibil in primul rand pentru ca sunteti un perfectionist(a) adevarat(a). Dedicatia si pasiunea pentru anumite actiuni, implicarea sufleteasca, toate acestea pot atrage probleme daca nu sunt utilizate cu atentie.

Vine si o perioada de relaxare. Potrivit horocopului lunar pentru raci, este bine sa ia o pauza pe 23 si 24 august. Sunt zile perfecte pentru divertisment, perioada in care este bine sa faceti doar ce va place pentru a „gusta din plin”, pentru a simti din plin beneficiile relaxarii. Este perioada in care va puteti imlpini fanteziile legate de gusturile dv culinare, puteti gati o masa cu cici feluri de mancare pentru familie sau va puteti duce la prieteni apropiati pentru bauturi si gustari. Orice s-ar intampla, aveti nevoie de voie buna si asta este greu de implinit pentru raci in lipsa prietenilor. Horoscopul lunar pentru august spune clar: daca veti fi fericit(a) o sa fie si gazda dar si cei din jur si invers.

Foarte important, potrivit horoscopului lunar al racului, increderea este la nivel maxim, „urca la cer”, in zilele de 28 si 29 august. Zile in care va simtiti liber(a) sa discutati si despre subiecte uitate, inchise in cutia amintirilor, conturate pe sufletul racului. Luna august, potrivit horoscopului lunar este o perioada a sufletului pentru aceasta zodie, cu relaxare dar si cu incredere in sine, cu o intuitie ascutita. Singurele probleme pot sa apara la jumatate lunii dar oatentie deosebita va fi de folos.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*