Game of Thrones Sezonul 6- din 24 aprilie

Revenim cu informatii despre sezonul 6 din Game of Thrones – Youtube. Ultimul sezon Game of Thrones cu informatii despre filmari. Pentru cei interesati de Game of Thrones sezonul 6 (ultim) va prezentam cateva clipuri video youtube. Un sezon cu multe suprize si cu „invierea lui Jon Snow”.
Noul Sezon din Game of Thrones vine cu multe suprize. E bine sa le urmariti si sa le aflati din timp.

Urmariti sezonul, consultati cele scrise si mai ales clipurile youtube recomandate de noi.

Game Of Thrones Season 6 Tower Of Joy Explained. Ned Stark, Arthur Dayne Robert’s Rebellion History. Rhaegar Targaryen, Lyanna Stark and Jon Snow theories. Pentru pasionati aflati mai multe:

Una dintre cele mai de succes batalii din game of Thrones. Vorbim despre „Drogon rescues Daenerys” un episod cu o mare incarcatura. Urmariti aceasta batalie speciala, lupta care defineste intr-un fel evolutia serialului Game of Thrones.

In sezonul 6 al serialului Game of Thrones revin personaje ca Bran sau Hodor, dupa ce in ultimul sezon acestea au lipsit. Dupa cum stiti, Bran se afla la Corbul cu Trei Ochi unde invata sa devina profet verde. Bran va putea sa priveasca trecutul, putand astfel sa vada si lucruri din trecutul familiei Stark. Caută în site…
Pe langa Bran, la nord de Zid se afla si Hodor, un personaj despre care nu stim aproape nimic, decat ca numele sau adevarat este Walder si ca Hodor e singurul cuvant pe care il repeta. Deasemenea se spune ca e un stranepot al batranei Nan, dar cam atat…

Sezon 6 Game of Thrones
Noul sezon al serialului Game of Thrones urmeaza sa debuteze in aprilie. HBO a anuntat 24 aprilie ca data pentru noua serie Game of Thrones.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*