Opriti natural caderea parului

Cum puteti opri caderea parului? Ajutati cresterea parului in mod natural. Opriti natural caderea parului cu frunze de guava. Stresul, graviditatea, scaderea in greutate si menopauza provoaca indirect sau direct caderea sau pierderea parului. De fapt organismul simte stresul si reactioneaza, deseori cu problemele generate de echilibrul hormonal.

Pierderea parului poate provoca insa si scaderea increderii de sine si a increderii proprii si va poate determina sa cheltuiti bani pentru a remedia/rezolva aceasta problema importanta.

Va prezentam in acest articol o metoda prin care, in mod natural, puteti actiona foarte eficient pentru a opri caderea parului. Si, desi poate nu ati auzit de acest remediu, vorbim despre frunzele de guava (le gasiti la Plafar). Frunze care o sa va ajute la cresterea parului poentru ca au un continut ridicat de vitamina B care este esentiala pentru cresterea parului. Aceste frunze au un efect forarte puternic, eficient, care poate rezolva problemele legate de caderea parului si de asemenea o sa contribuie la intarirea foliculilor parului si intarirea radacinilor (parului) in acelasi timp. Sursa: healthexpertgroup.com.

Cadere par

Cum sa utilizati frunzele de guava?
Adaugati „o mana” de frunze de guava intr-un litru de apa. Fierbeti apa cu frunzele de guava pentru 20 de minute. lasati sa se raceasca acessta mixtura si apoi masati cu ea scalpul capului. Lasati sa ramana mixtura in par (pe scalp) timp de cateva ore si apoi clatiti.
Pentru rezultate suplimentare incercati sa masati scalpul in fiecare dimineata sau inainte de a merge la culcare. Dimineata clatiti si spalati.
O reteta absolut natural care o sa va ajute pentru a opri caderea parului sau pentru a intari radacinile parului. Reteta pentru oprirea caderii parului oferita de Ladys Blog.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*