Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Sagetator pe 6 luni (2016)

1483 Viewed Lady4u 0 respond

Continuam cu previziunile pentru zodia Sagetator pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Sagetator pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ale horoscopului sagetatorului pana in iulie 2016.
Pentru Sagetatori anul 2016 va aduce evolutii spectaculoase in plan profesional. Planeta voastra protectoare, Jupiter, se afla in Fecioara si in casa succesului pâna pe  9 septembrie. Cea mai mare parte a anului veti fi implicati intr-un proiect important care va poate creste succesul si reputatia pe plan profesional.
Jupiter pune accentul pe viata de zi cu zi, pe lucrurile aparent marunte, repetitive, dar care ocupa cea mai mare parte din timpul nostru. Zodia cea mai afectata este Sagetatorul.
Tranzitul saturnian le aduce nativilor acestui semn o tendinta de a amâna lucrurile, de a se gândi si razgândi intr-una, inainte de a risca luarea unei decizii. Concentrarea si spiritul analitic sunt esentiale pentru reusita voastra in 2016, nu va aglomerati si invatati sa delegati din sarcini.

Desi veti fi foarte ocupati cu munca este important sa va rezervati macar o zi pe saptamâna in care sa va relaxati si sa va distrati. Marte traverseaza Sagetatorul din 5 martie – 29 mai si din nou 3 august – 25 septembrie, o perioada in care veti fi foarte seducatori.
In 2016, 29 noiembrie si 20 iunie sunt zilele ideale pentru a incepe o noua relatie sau a face o miscare curajoasa!

SAGETATOR Horoscop ianuarie – iunie 2016
Ianuarie 2016 va fi o perioada dificila pentru Sagetatori. Vor trebui sa lucreze mai greu decat in ​​mod normal pentru a-si atinge obiectivele dorite.
Februarie 2016 este o luna de planificare a viitorului. Sagetatorii nu trebuie sa isi pierda speranta sau sa se opreasca din a visa, insa ar rebui sa se asigure ca isi vor pune in aplicare visele.
Martie 2016 este o luna de petrecut cu familia. Nu ar trebui sa ia nicio decizie importanta pe plan profesional in aceasta luna. Terapiile alternative se vor dovedi a fi de ajutor.
Aprilie 2016 este o luna in care lucrurile se vor intampla mai greu, indiferent de domeniu. Totusi, finantele vor fi mai bine aspectate decat s-ar fi asteptat nativii acestei zodii. Sagetatorii trebuie sa se asigure ca vor avea grija de picioarele lor.
Mai 2016 le induce nativilor o oarecare asertivitate, dar, in acelasi timp, vor fi si placuti si calmi. Ar trebui sa depuna efortul necesar pentru a se relaxa si pentru a se bucura de viata.
Iunie 2016 e luna in care Sagetatorii si-ar putea gasi dragostea in timpul calatoriilor in strainatate. Aceasta este o luna buna pentru a se concentra asupra profesiei si asupra afacerilor.

Pe Ladys Blog veti gasi informatii despre horoscopul Sagetator pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Sagetator pana in luna august 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Zodiac Scorpion pe 6 luni (2016)

Balanta horoscop lunar

Zodia BALANȚEI (23 septembrie -22 octombrie)

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*