Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Fecioara pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Fecioara pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Fecioara pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni pentru horoscopul fecioarei pana in iulie 2016.
Cu Jupiter care tranziteaza Fecioara pana pe 9 septembrie, se arata mult succes si noroc in 2016!
Jupiter trece prin acest semn doar o data la 10 ani, asa ca bucurati-va de aceasta fereastra perfecta pentru crestere si evolutie. incepeti o afacere, o a doua facultate sau pur si simplu o noua aventura!
Jupiter vrea sa imbratisati fara rezerve tot ce este nou si sa va asumati riscuri. Planificati-va in bugetul de anul acesta cheltuieli pentru cursuri, profesori sau consultanti. Veti fi foarte sinceri, poate prea sinceri, asa ca riscati sa va expuneti prea mult! Precautie maxima in perioada 30 august – 22 septembrie, cand Mercur este retrograd in Fecioara.

Saturn se afla in casa familiei si a casei pana in Decembrie 2017, ceea ce va intareste legaturile familiale. Un membru al familiei  ar putea fi o sursa importanta de sprijin in aceasta perioada.
Sentimental, sunteti pregatit sa va cumparati o casa sau sa discutati despre ideea de a fi parinti. Doua eclipse in Pesti vor aduce surprize in relatia voastra (pot fi placute sau neplacute) – aveti grija la datele de 8 martie si 16 septembrie.
Venus in Fecioara in perioada 6-31 august va va transforma intr-un adevarat magnet – vara asta este o perioada buna daca sunteti singuri, veti avea multe optiuni!

In fiecare an, aveti luna noua in semnul dvs si in 2016 va avea loc o eclipsa solara. 1 Septembrie este data cea mai importanta din an, data in care ar trebui sa luati decizii cruciale. Va trebui sa asteptati pana la inceputul lui 2017 pentru a va bucura de rezultate, dar pe 22 februarie 2016 – luna plina in Fecioara va aduce nenumarate castiguri pentru toate eforturile depuse in 2015.

Horoscop fecioaraFECIOARA Horoscop ianuarie – iunie 2016
Horoscop ianuarie – iunie 2016Ianuarie 2016 este o luna de vizualizare si planificare pentru viitor.
In februarie 2016 vor vedea ca le este dificil sa isi mentina munca si dragostea de viata. Trebuie sa incerce sa ia masuri din timp, evenual sa mearga intr-o vacanta scurta cu prietenii.
Martie 2016 le cere Fecioarelor sa aiba grija sa nu cada prada stresului. Nativii acestei zodii trebuie sa fie pregatiti pentru rasturnari majore de situatie.
Aprilie 2016 este o luna in care relatiile romantice si de afaceri vor prospera. Fecioarele ar trebui sa fie gata pentru crestere brusca a castigurilor.
Mai 2016 este o luna de progrese excelente in cariera, pentru Fecioara. Nativii trebuie sa profite de noi oportunitati care apar.
Iunie 2016 este o luna in care totul se va rezolva asa cum Feciarele isi doresc. In aceeasi masura, Fecioarele trebuie sa fie gata pentru unele calatorii legate de locul de munca. Viata amoroasa ar putea fi un pic cam plictisitoare.

Pe LadysBlog veti gasi informatii despre horoscopul Fecioara pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Fecioara pana in luna august 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*