Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vila lui Robin Williams vanduta la aproape jumatate de pret.

Vila regretatului actor Robin Williams a fost vanduta cu 18 milioane de dolari, in loc de 35 de milioane de dolari cat s-a cerut. Vila lui Robin Williams, cunscuta sub numele de „Vila zambetului” pana la moartea artistului era locuinta sa din Napa Valley. Actorul din The Hook a construit vila, conform cerintelor sale, in 2003 si imaginile demonstreaza bunul gust al starului holywoodian. Vila este de fapt inclusa intr-o proprietate care cuprinde foarte multe hectare cu vita de vie.
Luxoasa vila construita de regretatul actor american Robin Williams in Valea Napa din California a fost vanduta cu 18,1 milioane de dolari, aproape jumatate fata de suma de 35 de milioane de dolari, ceruta initial, in 2012, potrivit ”Daily Mail”.
”Villa Sorriso”, adica ”Vila zambetului”, a fost pusa in vanzare chiar de apreciatul interpret, care si-a redus apoi pretentiile la 30 de milioane de dolari cu cateva luni inainte de a se sinucide, la 11 august 2014, cand avea 63 de ani.

Marele comic, laureat al premiului Oscar, a construit aceasta resedinta din Muntii Mayacamas in anii 2000, dar a decis apoi sa renunte la proprietatea intinsa pe 640 de hectare dintr-o zona viticola pe motiv ca intretinerea ei costa prea mult.

case bogati foto
Edificiul in stil mediteranean, alb cu lemnarie albastru deschis, ocupa o suprafata de aproximativ 1.800 de metri patrati, are doua etaje si cuprinde cinci dormitoare, sase bai, o biblioteca si o sala de proiectii cinematografice. in fata impozantei cladiri se gaseste o piscina de unde poate fi admirat un peisaj dominat de plantatii de vita-de-vie. Resedinta este dotata si cu o casa pentru invitati, teren de tenis, un lac pentru pescuit si grajd pentru cai.
Noii proprietari sunt Melanie si Alfred Tesseron, un cuplu de oenologi francezi, atrasi de posibilitatea de a produce propria lor marca de vin, potrivit ziarului spaniol ”Abc”.
Pe de alta parte, copiii actorului, pe care Robin Williams i-a avut din doua casnicii anterioare, cred ca Susan, care a fost cea de-a treia sotie a artistului, incearca sa „puna mana pe bani”, ignorand cu bunaştiinta limbajul folosit de regretatul actor in testamentul sau, astfel incat sa intoarca lucrurile in avantajul sau.

Interioare case bogati
„Susan a refuzat sa-i lase pe copii sa intre in casa dupa ce Robin a murit. inainte ca Robin s-o fi intalnit pe Susan, actorul a fost foarte clar legat de moştenirea sa. Robin a lasat celor trei copii obiectele personale, inclusiv statueta Oscar primita pentru rolul din ‘Good Will Hunting’, obiecte legate de filmele sale, figurine, romane, maşti de teatru şi alte obiecte”, a declarat o sursa citata de tmz.com.
Aceeaşi sursa a mai declarat ca deşi vaduva actorului ştie ca nu are dreptul la obiecte legate de cariera cinematografica a acestuia, femeia ar fi hotarata sa obtina costumul purtat de Robin Williams la nunta sa şi alte cateva mici obiecte.

Imagini vile celebre
„Copiii spun ca Susan poate pastra tot ceea ce a dobandit cu Robin pe perioada casniciei, dar, mai spun ei, femeia a depaşit limita. De exemplu, sunt indignati de faptul ca practic vrea sa redefineasca intelesul cuvantului «bijuterii». Copiii ar trebui sa moşteneasca toate bijuteriile, dar ea spune ca acestea nu includ şi colectia de ceasuri a lui Robin”, a mai spus sursa citata de tmz.com.
Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, la domiciliul sau din localitatea Tiburon, in apropiere de San Francisco.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*