Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Rac pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Rac pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Rac pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ale horoscopului racului pana in iulie 2016. Anticipari pe sase luni pentru cei aflati sub semnul zodiacal al racului.
In 2016, veti accesa cea mai extrovertita latura a voastra – o mare schimbare pentru voi! Trebuie sa ii multumiti jovialului Jupiter pentru aceasta metamorfoza. Planeta trece prin Fecioara si prin casa activitatilor sociale pana pe 9 septembrie.
Va veti afla in centrul atentiei si va veti transforma intr-un veritbil organizator si entertainer. Dupa data de 9 septembrie este posibil sa cumparati o propietate, cand Jupiter intra in Balanta si casa familiei timp de un an de zile, accentuandu-va instinctele casnice. Faptul ca veti cunoaste multi oameni noi va aduce multe beneficii pe plan profesional.

Saturn se afla in cea de sasea casa a muncii si a vietii sanatoase si va fi nevoie sa depuneti eforturi considerabile in ceea ce priveste cariera. Schimbarile s-ar putea petrece intr-un ritm mai lent decat cel dorit si, probabil, va trebui sa treceti prin niste situatii mai dificile inainte de a ajunge la urmatorul nivel.

Saturn poate aduce o stare de epuizare grava daca nu obisnuiti sa luati pauze, sa faceti sport si sa aveti o alimentatie echilibrata.
Din punct de vedere sentimental, Jupiter va scoate in evidenta latura voastra de seducatori (in plus, Marte traverseaza Scorpionul in perioadele 3 ianuarie – 5 martie si 29 mai – 3 august – ceea ce inseamna mai multa pasiune pentru relatia voastra!).
Singura luna nou in rac din 20016 se petrece pe 4 iulie, ca o adevarata declaratie de independenta. Desi apreciati confortul emotional al grupului vostru de prieteni, aceasta este o zi ideala in care sa va ganditi la ideile si pasiunile voastre.
Incepeti sa lucrati la un proiect personal sau investiti in cursuri de dezvoltare personala. in mod neobisnuit, nu exista luna plina in Rac anul acesta (ultima a fost pe 25 decembrie 2015) asa ca va trebui sa asteptati pana in ianuarie 2017 pentru a culege roadele proiectelor incepute in luna iulie.

Zodiacul Rac 2016RAC Horoscop ianuarie – iunie 2016
Horoscop ianuarie – iunie 2016In ianuarie 2016, domeniul profesional ar puea sa fie luat in discutie in diferite contexe. Finantele ar putea reprezenta o problema.
Februarie 2016 nu este o luna buna pentru a intra in noi relatii. Racii vor fi capabili sa depaseasca oboseala in aceasta luna, ceea ce ii va ajua.
Martie 2016 este o luna axata pe cariera, mai degraba decat peo  viata de familie fericita.
Aprilie 2016 va fi o luna de „drumetii salariale”, locurile de munca se schimba si pot sa apara oferte noi si oportunitati financiare pentru Raci.
Mai 2016 va fi plin cu dinamism, datorita prezentei planetei Marte. Partenerul Racilor ar putea fi un pic prea setat pe control, ceea ce poate sa duca la unele neintelegeri.
Iunie 2016 este o luna in care Racii ar trebui sa aiba grija de ei insisi. De asemenea, ar putea sa isi surprinda iubitul cu unele cadouri romantice.

Pe LadysBlog veti gasi informatii despre horoscopul Rac pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Rac pana in luna august 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*