Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Leu pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Leu pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Leu  pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ape horoscopului Leuului pana in iulie 2016. Anticipari pentru sase luni pentru cei aflati sub semnul zodiacal al leului.
Leii sunt obisnuiti sa se afle in centrul atentiei, dar in 2016 vor straluci si mai puternic. Saturn se afla in Sagetator si in casa iubirii intreg anul, ceea ce va conferi vietii voastre un ton mai serios. Acest an oarecum conservator va ofera oportunitatea sa va reevaluati imaginea, sa va analizati relatiile si sa va regasiti forta de lider.
Lucrati in spatele scenei pentru a va imbunatati abilitatile, iar in decembrie 2017 v-ar putea surade sansa unei promovari sau a unui pas important in cariera.
Din punct de vedere sentimental, Saturn va impulsiona Leii sa se domoleasca. Este un an in care veti dori sa gasiti partenerul perfect, sa stabiliti data nuntii sau pur si simplu sa duceti relatia intr-o noua etapa.

In fiecare an, toate zodiile au luna noua in semnul lor astrologic, o data ce ar trebui considerata un fel de An Nou cosmic. in 2016, luna noua in Leu cade pe 2 august. Revizuiti-va planurile si stabiliti-va obiective clare. Urmatoarea luna noua va avea loc la inceputul lui 2017.
Dar nu va faceti griji, pe 23 ianuarie este luna plina in Leu – data la care veti culege roadele eforturilor pe care le-ati depus in 2015. tinand cont de faptul ca norocosul Jupiter s-a aflat in zodia voastra cea mai mare parte a anului trecut, ianurie va fi o luna foarte buna pentru voi!

Zodia Leului 2016LEU Horoscop ianuarie – iunie 2016
Ianuarie 2016 va fi o luna intens sociala pentru Lei, o luna plina de iubire, dar si de munca si de interes pentru sanatate.
Februarie 2016 le va solicita Leilor sa aiba grija de sanatatea lor, pentru ca ar putea obosi cu usurinta, ceea ce le-ar putea scadea randamenul si i-ar putea face mai putin vigilenti.
Martie 2016 va fi o perioada in care Leii vor rezolva toate conflictele. Acesta este un moment bun pentru o transformare completa.
Aprilie 2016 este o luna in care Leii vor avea ocazia sa ia decizii corecte. Fie ca este vorba de munca sau casa, vor fi nevoiti sa se concentreze pe un singur scop si sa si actioneze.
Mai 2016 va fi o luna dificila, prezice horoscopul 2016 pentru Lei. Fie ca este vorba de iubire, finante sau de cariera, Leii trebuie sa fie gata sa depaseasca fiecare obstacol pe rand.
Iunie 2016 va fi o luna in care nativii din zodia Leu trebuie sa isi pastreze rabdarea.

Pe LadysBlog veti gasi informatii despre horoscopul Leu pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Leu  pana in luna august 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*