Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Scorpion pe 6 luni (2016)

3289 Viewed Lady4u 0 respond

Continuam cu previziunile pentru zodia Scorpion pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Scorpion pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni pentru horoscopul scorpionului pana in iulie 2016. Previziuni pe sase luni pentru cei aflati sub semnul zodiacal al scorpionului.
Stabilitatea va aduce Scorpionilor bucurie si liniste in 2016. Anul acesta veti scapa de sub influenta lui Saturn si va deveni mult mai clar pentru voi ce drum vreti sa urmati.
Desi multe rezultate vor veni incet si sigur in 2016, evolutia este garantata. Acesta este anul in care va veti bucura de rezultatele muncii depuse in ultimii doi ani.
Este o perioada foarte buna pentru a va urmari obiectivele si a fi ambitiosi. Marte petrece patru luni in Scorpion anul acesta (3 ianuarie – 5 martie si 29 mai – 3 august) – o perioada dubla fata de cea obisnuita. O promovare sau un alt post mai bine platit se arata la orizont!

Relatii sentimentale vor fi foarte senzuale si aventuroase pentru Scorpion in 2016. Cu Marte in Scorpion in prima jumatate a anului veti fi atractia principala la toate petrecerile. Doua eclipse in Pesti si in casa dragostei – 9 martie si 16 septembrie – ar putea aduce surprize, o logodna sau poate o sarcina.

In fiecare an, cosmosul va face cadou o luna plina in semnul vostru, o zi perfecta pentru a apasa butonul refresh si a incepe noi proiecte. in 2016, luna plina in Scorpion cade pe 30 octombrie, asa ca incercuiti data ca ziua perfecta pentru a initia noi planuri. Pe 21 aprilie (luna plina in Scorpion) veti sarbatori rezultatele muncii depuse incepând cu 11 noiembrie 2015.

SCORPION Horoscop ianuarie – iunie 2016
Ianuarie 2016 aduce o multime de obstacole pentru zodia Scorpion. S-ar putea sa apara probleme in relatia cu sefii, cu copiii capriciosi sau din cauza unui sot incapatanat.

Februarie 2016 le cere Scorpionilor sa depuna mai mult efort pentru a avea mai mult succes. Lucrurile ar putea parea inutile, dar totul se va rezolva in cele din urma.

Martie 2016 prezice schimbari in cariera. Castigurile ar putea incetini pentru Scorpion si stabilitatea emotionala ar putea fi greu de gasit.

Aprilie 2016 se va concentra pe relatiile de familie si de dragoste. Scorpionii ar rebui sa se asigure ca isi mentin un regim alimentar sanatos si fac exercitii in mod regulat.

Mai 2016 le cere sa fie puternici mental si emotional. Sfera finantelor va fi bine bine aspectata, dar sanatatea trebuie mentinuta prin controale regulate. De asemenea, femeile ar trebui sa ia masuri de precautie pentru boli legate de san, dar si sa aiba grija la alimentatie si sport.

Iunie 2016 va fi agitat in termeni de crestere in cariera si de afaceri. De asemenea, aceasta este o luna buna pentru a planifica o sarcina si pentru a concepe un copil.

Pe LadysBlog veti gasi informatii despre horoscopul Scorpion pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Scorpion pana in luna august 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
Berbec Horoscopul

Zodiac Berbec pe 6 luni (2016)

Zodiac Sagetator pe 6 luni (2016)

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*