Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gillian Anderson uimita de propunerea pentru X-files

Gillian Anderson a fost uimita de „propunerea inechitabila” financiara pentru noua serie Xfiles. Ea si-a exprimat nemultumirea pentru ca i s-a oferit jumatate din suma pe care ar urma sa o primeasca David Duchovny pentru revigorarea si relansarea unei noi serii din „The X-Files”. The Daily Beast reamintete ca Gillian Anderson avea doar 25 de ani cand a intrat in studioul din Los Angeles pentru auditie in scopul de a primi rolul pentru agentul special Dana Scully, un medic psiholog si un agenti FBI care utiliza noile zone ale stiintei pentru a contracarea consipratia extraterestra alaturi de partenerul sau Fox Mulder.

Gillian Anderson goalaActrita, in varsta de 47 de ani a povestit intr-un interviu pentru publicatia The Daily Beast ca a fost suparata si socata cand i-a fost facuta oferta pentru rolul din noua seria X-Files, ea primind o jumatate din suma care-i fusese propusa actorului David Duchovny.
”Sunt surprinsa sa multi dintre cei care m-au intervievat nu au spus public acest lucru pentru ca acesta este adevarul”, a spus actrita, subliniind ca ”a fost socata, tinand cont de toata munca pe care a depus-o in trecut in primele sezoane ale X-Files”.

Noua serie X-Files, care cuprinde sase episoade, a avut premiera duminica pe canalul Fox. Alaturi de consacratii David Duchovny si Gillian Anderson, in serial si-au mai reluat rolurile interpretate in sezoanele precedente Mitch Pileggi, William B. Davis si Annabeth Gish.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*