Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Pesti pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Pesti pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Pesti pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ale horoscopului pestilor pana in iulie 2016. Pentru sase luni anticipari pentru cei aflati sub semnul astral al pestilor.
In 2016, Pestii si-ar putea gasiti partenerul ideal – pentru afaceri, pe plan sentimental sau orice alt fel de colaborare. Desi punctele comune sunt importante, dati ascultare zicalei „extremele se atrag”. O forta complementara v-ar putea ajuta sa va simtiti in siguranta si sa va gasiti stabilitatea.
Desi stabilitatea unei astfel de relatii poate fi prea linistita in unele momente, nu renuntati doar pentru ca va plictisiti. Astfel de relatii va vor permite sa cresteti ca persoana.

Eclipsa solara in Fecioara de pe 1 septembrie ar putea marca o schimbare importanta in relatii. Pe 9 septembrie, Jupiter intra in Balanta si in cea de opta casa, intarind dinamica din cuplu. Va puteti  logodi sau ati putea decide sa incheiati o relatie toxica.
Alegeti-va partenerii cu grija pentru ca oamenii pe care ii atrageti in acest an s-ar putea afla alaturi de voi pentru o perioada indelungata.
Va veti concentrat mult si pe dezvoltare personala in acest an, mai ales in ceea ce priveste activitatile profesionale. Saturn se afla in Sagetator si in casa carierei pâna in decembrie 2017 si va ajuta sa progresati in directia dorita.

 Unii dintre Pesti si-ar putea schimba domeniul de activitate. Saturn aduce mentori intelepti in acest sens si ati putea sa va angajati intr-un program academic sau noi cursuri. Sfat: nu va grabiti sa renuntati la slujba actuala pâna nu va stabiliti un plan economic clar.
In fiecare an, au loc o luna noua si una plina in semnul vostru, iar in 2016 se petrec si doua eclipse foarte puternice! Acestea va vor motiva sa va orientati spre crestere si schimbare. Luna noua are loc pe 8 martie, iar data de 16 septembrie va fi ziua in care Pestii pot incepe sa-si traiasca visele cu intensitate maxima.

Horoscop pestiPESTI Horoscop ianuarie – iunie 2016
Ianuarie 2016 inseamna timp petrecut cu familia si pregatirea pentru activitatile majore din lunile urmatoare.
Februarie 2016 aduce schimbari la locul de munca si in cariera. Mercur retrograd ar putea afecta zona dragostei.
Martie 2016 este o luna foarte confuza pentru zodia Pesti. Nu ar strica un rasfat cu masaje faciale si terapii de dezintoxicare.
Aprilie 2016 aduce liniste in dragoste si stabilitatea financiara. Pestii ar trebui sa aiba grija de sanatatea lor emotionala si mentala.
Mai 2016 este o luna excelenta in ceea ce privese banii si abundenta. Nativii singuri, care insa nu si-au gasi perechea, ar putea gasi dragostea in cadrul unor petreceri organizate de prieteni sau cunostinte.
In iunie 2016, Pestii vor avea nevoie de ajutorul altor persoane sa progreseze in cariera lor. De asemenea, ei ar trebui sa acorde atentie durerilor articulare, dar si altor maladii legate de oase.

In anul 2016, relatiile de dragoste nu vor ocupa primele locuri pe lista prioritatilor nativilor din zodia Pesti. Daca va cautati jumatatea, in anul Maimutei de Foc, nu veti fi dispusi sa va pierdeti timpul cu niste candidati, care, in mod clar, nu va indeplinesc cerintele. Veti taia de la radacina orice incercare de a va cunoaste mai bine, intreprinsa de persoane indoielnice (mediocre si lipsite de farmec). Aceasta scrupulozitate va va aduce numai beneficii, si spre sfarsitul anului 2016, veti avea alaturi un partener demn de admiratie. Pestii casatoriti vor petrece anul Maimutei dupa un scenariu bine studiat. In viata voastra, totul (incepand cu freza partenerului si pana la scenariul petrecerilor familiale) va fi exact ca inainte. Aceasta stabilitate va fi inca o dovada a faptului ca casa este cetatea voastra.

Pe Ladys Blog veti gasi informatii despre horoscopul Pesti pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Pesti pana in luna august 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*