Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zodiac Capricorn pe 6 luni (2016)

Continuam cu previziunile pentru zodia Capricorn pentru 2016. Cu anticipari astrale pentru zodia Capricorn pe primele 6 luni din 2016. Sunt previziuni ale horoscopului Capricornului pana in iulie 2016. Anticipari pe sa luni pentru cei nascuti sub semnul zodiacal al capricornului.
Capricornii sunt sprijiniti pe parcursul acestui an de Jupiter tocmai in zonele care reprezinta punctele lor forte: cariera si imaginea publica. Cu toate acestea, prezenta lui Saturn in cea de 12 a casa va trezi o dorinta puternica de relaxare si reducere a orelor petrecute la birou.

Este o perioada in care sunt inclinati sa se indrepte spre noi hobby-uri si activitati de relaxare, dar si calatorii.
Anul 2016 este un an foarte bun pentru a incepe o afacere sau pentru o promovare, mai ales in perioada 27 septembrie – 8 noiembrie când ambitiosul Marte tranziteaza Capricornul.
Mercur va fi retrograd de doua ori in Capricorn anul acesta – in perioada 8 -25 ianuarie si apoi din 20 decembrie pâna la inceputul lui 2017 – perioade care nu sunt bune pentru prezentari si propuneri de afaceri.
Pe plan sentimental, 2016 poate fi un an de vis, dar si unul inselator. Este important sa pastrati echilibrul in cuplu, dar s-ar putea ca asta sa insemne sa dati mai putin si sa cereti mai mult de la partenerul vostru.
Anul acesta luna plina in Capricon are loc de doua oro, pe 9 ianuarie si 8 decembrie, date perfecte pentru a va fixa obiective indraznete pe plan profesional si personal. Veti culege roadele muncii voastre la mijlocul anului, pe 19 iulie, când luna plina este in Capricon.

CAPRICORN Horoscop ianuarie – iunie 2016
Ianuarie 2016 este o luna de fericire personala si de intinerire. Nu este momentul acum pentru a lua decizii importante in viata.
Februarie 2016 este o luna de vizualizare si de planificare pentru semnul Capricorn. Prin urmare, acum ar putea sa se gadeasca la viiorul sau si sa isi programeze visele, pentru a le ransforma in realitate.
Martie 2016 este o perioada in care Capricornii au nevoie sa faca totul cu grija si sa nu isi asume riscuri. Cel mai bine este ca acum sa trateze totul cu precautie, nu sa se arunce cu capul inainte.
In aprilie 2016, Capricornii au nevoie sa se relaxeze si sa aiba grija la intinderi musculare sau alte asemenea probleme.
Mai 2016 aduce unele probleme in familie, probleme care trebuie rezolvate.
Iunie 2016 este o luna buna pentru programe de detoxifiere. Tot acum, Capricornii ar putea incerca diete de slabit in cazul in care isi doresc sa piarda in greutate.

Pe Ladys Blog veti gasi informatii despre horoscopul Capricorn pe primele 6 luni din 2016, zodiacul Capricorn pana in luna iulie 2016, dar si informatii complete despre zodiacul chinezesc: anul maimutei din 8 februarie 2016.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*