Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rihanna are acum propriul filtru de Instagram

55 Viewed Cris 0 respond

Ne-am distrat făcându-ne selfie-uri cu filtrul de Instagram lansat recent de Kylie Jenner, și iată că Rihanna se alătură trendului. Cântăreața are acum propriul filtru de Instagram, iar scopul acestuia este unul nobil.

Sărbătorind un an de Fenty Beauty, Rihanna a lansat un nou iluminator și un gloss într-o colecție numită Diamond. Acum, Rihanna are propriul filtru de Instagram și, surpriză, are legătură tot cu diamantele. Iată ce își dorește artista să promoveze cu noua achiziție.

Rihanna are propriul filtru de Instagram

Dacă simți nevoia să Shine Bright Like A Diamond, este suficient să intri pe Instagram și să îi dai follow profilului oficial al Rihannei. Ți se va da acces automat la filtrul lansat recent de artistă, iar tu vei putea proba, virtual, o coroană strălucitoare cu diamante uriașe.

Accesoriul glamouros nu are doar scop de înfrumusețare, ci și un scop nobil. Acesta este menit să promoveze balul caritabil Diamond Ball, în cadrul căruia se strâng fonduri pentru Fundația Clara Lionel. Aceasta este de asemenea deținută de Rihanna și este nonprofit, ocupându-se de cauze precum educația și sănătatea la nivel mondial.

Rihanna are propriul filtru de Instagram
Rihanna are propriul filtru de Instagram

Rihanna se ocupă constant de astfel de acțiuni caritabile, și chiar a declarat recent că vânzările încasate de pe urma anumitor produse Fenty Beauty vor fi donate. Artista are din ce în ce mai mult succes cu brandul de beauty înființat de ea însăși, și chiar este pe cale să depășească vânzările înregistrate de Kylie Jenner cu liniile sale de cosmetice.

Produsele Fenty Beauty au ajuns, de curând, și în România, și sunt disponibile exclusiv în rețeaua de magazine Sephora.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Rihanna are acum propriul filtru de Instagram

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
prev-next.jpg

Cum a gândit Daniel Martin machiajul de nuntă pentru Meghan Markle

prev-next.jpg

Lily Allen spune că a fost agresată sexual de directorul unei case de discuri

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*