Pizza la microunde

Reţeta pentru pizza la microunde. Când lenea e prea mare, când nu prea avem bani pentru comandă sau nu avem chef să ieţim din casă: reţeta pentru pizza la microunde. Simplu şi la îndemână, pizza la microunde are nevoie doar de ingredientele necesare. Şi, dacă avem chef de o pizza, fie ea şi un pic improvizată, avem această reţetă. O soluţie care ne scoate din impas. Şi, dacă avem copii şi dorim să îi delectăm rapid cu o pizza originală aveţi la dispoziţie acestă improvizaţie culinară. O reţetă de pizza inedită pe care o puteţi realiza în aproximativ 20-25 de minute.

Ingrediente Pizza la microunde

  • Felii de pâine,
  • cascaval,
  • salam (preferabil Kosarom Brates),
  • Ketchup,
  • Ciuperci,
  • Un Ou (preferabil).

Pizza la microunde pizza rapidă

Preparare Pizza la microunde

Se aseaza pe un vas de yena feliile de pâine. Se taie aproximativ 5-6 felii de salam. Se rade pe o razatoare cascaval si se pune în vas (nu cel de yena ci alt vas) împreuna cu salamul taiat. Se adauga cipercile peste salam si cascaval. Se amesteca toate cu Ketchup si preferabil cu un ou. Se poate şi fără ou dar acesta dă o oarecare consistenţă şi leagă totodată topping-ul. Înainte de a une compoziţia peste feliile de pâine le puteţi unge cu puţin sos de roşii sau ketchup. Dacă veţi înuia feliile de pâine înainte (cu sos de roşii-ketchup) pizza la microunde va ieşi mai pufoasă.

Se lasa în microunde aproximativ 15 min. la 450W. Dacă aveţi cuptorul de microunde setat pe 700W sau 750W (multe modele sunt aşa) lăsaţi 10-12 minute.Este important să urmpăriţi acest proces de pregătire pentru a nu da greşt cu această reţetă. Dacă realizaţi pentru prima dată reţeta de pizza la microunde vă recomand să verificaţi după minutul 10 procesul de coacere. Nu toate cuptoarele cu microunde acţionează la fel. De aceea este bine când gătiţi pentru prima dată această reţetă să verificaţi pentru a stabili timpul necesar.

După ce scoateţi pizza din cuptorul de microunde puteţi rade un pic de caşcaval ca extra topping (cat e fierbinte) apoi să adăugaţi ketchup după gust.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*