Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pesti zodiac ianuarie 2016

698 Viewed Cris 0 respond
Horoscop pesti

Horoscop pesti ianuarie 2016. Previziuni pesti ianuarie 2016 zodiac lunar. Femeia Pesti ianuarie 2016 previziuni astrale. In ianuarie 2016 pestii trebuie sa se opreasca din a gandi si a re-gandi decizii si optiuni! Nu te teme sa revii la plansa de proiecte sau la regandirea ideilor si planurilor in aceasta luna. Ianuarie 2016 este pentru pesti o luna care ii provoaca pe cei aflati sub acest semn la regandirea planurilor si optiunilor din unghiuri noi si chiar de a lua in considerare optiuni noi. Daca nu iti poti adapta gandurile si planurile proprii poti ajunge intr-o zona dificila de comunicare unde este foarte posibil sa nu obtii progrese. Vei constata ca ai cai mai bune, mai utile si mai productive dar este necesar sa faci cativa pasi in spate pentru a le observa.
Inceputul anului 2016 este si prilej de „curatenie” atat in viata cat si in spatiile de depozitare. Este o perioada buna pentru a-ti facu cratenie si ordine in debara, in zonele de depozitare si in orice spatii unde ai tendinta de a depozita lucruri inutile si gunoaie. Din perspectiva Feng Shui se poate dovedi aceasta „ordine si curatenie” de bun augur si pentru terapia zonelor de locuit.

O luna un pic stranie pentru voi, foarte multe planete se afla in zona relatiilor sociale si asta poate vorbi de evenimente la care participati inca de la inceput de an si la care e bine sa fiti prezenti pentru ca, in felul acesta, puteti intari unele legaturi, dar si sa patrundeti in alte cercuri unde sunteti destul de bine primiti, dar si testati in acelasi timp. Si aceste cercuri va sunt favorabile, mai ales pentru un nor de relatii benefice pe care-l puteti crea chiar de la inceputul acestui an, iar din aceste relatii sa se recruteze oamenii de sprijin pentru voi mai tarziu.

Ianuarie 2016 se poate dovedi pentru pesti si o buna perioada pentru terapii fizice sau psihice. Va puteti consulta medicul de familie sau va puteti preocupa de odihna, tratament si/sau de o mai buna utilizare a timpului liber pentru recreere.

CONSULTA AICI SI HOROSCOPUL CHINEZESC 2016

Ianuarie 2016 Dragoste Pesti

Romantismul poate fi declansat neasteptat in ianuarie 2016 pentru pesti. Cu preoponderenta si posibilitati de romantism la locul de munca. Este foarte posibil ca in ianuarie 2016 sa infiripi o dila, sa te indragostesti sau sa stabilesti o relatie chiar cu o personana de la locul tau de munca. Aceasta noua relatie se poate intari foarte repede.
Mariajul si stabilirea de relatii noi de cuplu: posibile pentru pesti in ianuarie 2016.

Cariera pesti ianuarie 2016

Un aspect interesant este retrogradarea lui Marte in zona relatiilor si legaturilor publice intre 23 Ianuarie si 14 Aprilie, ce va invata la o alta politica relationala, mai putin vehementa, mai putin insistenta, mai putin violenta. Daca Octombrie, Noiembrie si chiar Decembrie ale anului 2015 v-au indemnat sa fiti autoritari, fermi sau sa ripostati la ceea ce ati considerat a fi atacuri, de data aceasta, intrarea lui Marte in retrogradare pana pe 14 Aprilie va invita sa fti mai supli, mai adaptabili, mai discreti, invizibili de multe ori si in relatii importante cu oameni care va domina, va controleaza sau de care aveti voi nevoie sa stiti sa fiti in aceste relatii extrem de adaptabili. Asta nu inseamna sa va calcati pe suflet sau sa va manipulati constiinta.

2016 femeia pestiUn alt aspect favorabil este intrarea lui Venus in zodia voastra intre 14 Ianuarie si 8 Februarie, ce va sprijina relatiile diplomatice si va ajuta sa scoateti la lumina tot ceea ce fiinta voastra are mai delicat, mai prietenos, mai luminos, mai deschis, mai cald, mai uman, iar ceilalti vor simti lucrul acestsa si vor actiona in consecinta. Venus in zodia voastra pana pe 8 Febnruarie va ajuta sa nu va mai temeti atat de mult in relatiile personale, ca sunteti neintelesi sau folositi, sa aveti mai multa incredere, sa va deschideti mai mult inima, sa acceptati unele pierderi mai senini si, in felul acesta, sa va conectati la sufletul vostru mai mult si prin filtrul sufletului sa percepeti relatiile si evenimentele, dand un raspuns conform cu perceptiile sufletului.

Este perioada in care vechile formule de afaceri se pot dovedi depasite. Este bine sa cauti noi modalitati, noi abordari in cariera si in planurile de afaceri. Echilibrul de sanatate dar si legal te pot ajuta pentru a stabili noi contacte de afaceri. Este o buna perioada pentru a incheia contracte de asigurari atat pentru tine cat si pentru afacerea ta.

CONSULTA AICI SI HOROSCOPUL CHINEZESC 2016

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Varsator zodiac ianuarie 2016

Nostradamus predictii 2016

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*