Varsator zodiac ianuarie 2016

Horoscop ianuarie 2016 varsator. Femeia varsator ianuarie 2016 previziuni. Zodia varsatorului pentru ianuarie 2016 prevede ca cei nascuti sub acest semn trebuie sa acorde o atentie deosebita proiectelor si modului in care comunica pentru a se asigura ca va lovi cu mesajul corect. Complacerea sub nivelul de intelegere al celorlati sau violenta cu care explici anumite lucruri te poate conduce la o modalitate gresita de comunicare si la esecuri mari in afaceri dar si in viata personala. Fii clar si fii calm. Ai tendinta de a fi un pic cam impetuos, mai „infipt”, in privinta prezumarilor in aceasta luna. Din aceasta perspectiva este recomandat sa faci un pas in spate pentru a avea o imagine de perspectiva.
Ianuarie 2016 este o luna ocupata, aglomerata pentru varsator. Te vei simti atat motivat cat si stimulat de lucrurile pe care le faci dar nu toate activitatile se vor derula conforma planurilor pe care le ai ceea ce iti va aduce stres si modificari de ultim minut in planurile tale. Nu este o perioada in care sa fii dogmatic sau sa insisti pentru anumite opinii pentru ca pot aparea modificari inopinate sau noi informatii care te vor forta sa iti modifici radical opiniile sau perspectivele. Cel mai bine este ca varsatorul in ianuarie 2016 sa nu fie speriat de modificari si noi optiuni sau sa se sperie de posibilitatea de a schimba anumite directii in mod brusc. Este bine sa accepti schimbarile si sa nu le consideri ca infrangeri, este bine sa te adaptezi si sa fii dinamic.

Multe planete in Capricorn va ajuta mai curand sa faceti bilantul, sa analizati contextul, sa nu va repeziti sa actionati sau sa faceeti alegeri majore, ci mai mult sa cantariti situatiile si oamenii. Poate fi un moment foarte bun pentru a strange date, pentru o documentare foarte serioasa.

CONSULTA AICI SI HOROSCOPUL CHINEZESC 2016

Chiar daca este vorba de un contract, de o lucrare scrisa, un eseu, un discurs sau propuneri scrise, este bine sa elaborezi, sa revizuiesti din nou si din nou si sa nu te grabesti pentru a-ti definitiva munca si sa eviti sa lasi detalii neclare.

Depindeti de destul de multi factori externi, asa ca trebuie sa fiti cu atat mai mult adaptabili si chiar versatili, cu cat depindeti mai mult de altii sau de diverse conjuncturi care asteptati sa se creeze, cu atat voi puteti sa va dovediti mai capabili sa va adaptati la conjuncturile externe. Daca depindea numai de voi, puteati sa fiti foarte bine cimentati pe linia voastra.

Ianuarie 2016 pentru varsator poate fi si o luna in care va fi nevoit sa rezolve probleme mai vechi, probleme care vor reveni in viata ta. Ori va trebui sa le rezolvi ori le vei trimite din nou la „culcare’.

Pana pe 20 Ianuarie conjunctia Mercur-Pluto va ajuta sa observati tot ceea ce se intampla si sa va creati o strategie in mintea voastra, astfel incat sa stiti care sunt mutarile pe care trebuie sa le faceti mai tarziu, spre final de luna, si mai ales, in Februarie. Daca asteptati informatii vesti, date sau implicarea celorlalti, este bine sa nu va grabiti sa faceti pasii decisivi pentru ca aceste miscari ale celorlalti sau asteptand ca ei sa se mobilizeze in aceasta etapa, puteti avea diverse surprize si este bine sa le lasati sa se produca si sa va adaptati la ele.

Asa ca depindeti de altii in aceasta luna sau in mare parte din aceasta luna, pana pe 20 Ianuarie in special, si tocmai de aceea, e mai bine sa stati un pic pe margine, sa fiti foarte buni observatori, sa va analizati propriile trairi si reactii, dar nu neaparat sa le dati curs intotdeauna, ci doar sa le constatati. Este o luna a autoanalizei, cenzurii, a neimplicarii, dar a observarii atente.

Ianuarie se poate dovedi si o perioada pentru noi inceputuri, pentru noi starturi, cu promisiuni pntru noi contracte atat profesionale cat si sociale: unele dintre aceste vor fi ca un fruct copt altele vor necesita rabdare.

Femeia Varsator 2016Dragoste varsator ianuarie 2016

Relatiile sunt foarte importante pentru tine in aceasta luna. Si vei fi determinat sa intaresti relatia intelectuala cu cel iubit. Stimularea intelectuala si loialitatea sunt de mare importanta pentru varsator. Vei fi cel (cea) care va prelua conducerea in relatie in orice situatie: fie ca este vorba de a decide unde va pa petreceti sfarsitul de saptamna sau de a initia o partida de dragoste.

Conjunctia Venus-Neptun pana pe 15 Ianuarie va confera farmec, gratie, sensibilitate, duiosie, puterea de a ierta, de a tolera, de a ingadui, de a intelege tot ce este uman si este de asemenea, o conjunctie care va confera suplete sufleteasca la care de multe ori veti apela, mai ales cand este vorba de dezamagiri si de testul iertarii. Marte va intra in retrogradare dupa 23 Ianuarie pana pe 14 Aprilie si vorbeste de un pasaj in care trebuie sa va priviti interesele din alta perspectiva si sa vegheati spre interesele voastre din alta perspectiva. Marte cere implicare, dar si suplete in acelasi timp si o reconfigurare a scopurilor voastre materiale si financiare.

Varsatorul in ianuarie 2016 se va simti liber sa discute cu partenerul de viata despre lucruri foarte serioase cum ar fi finantele sau intretinerea case. Este totodata o perioada ideala pentru a decide asupra bugetelor sau pentru a discuta despre bilantul contabil sau despre economii. Vei fi foarte convingator in aceasta perioada si este bine ca acum sa incerci sa iti convingi partenerul in privinta unor cumparaturi sau cheltuieli. De asemenea, poti discuta despre prieteni comuni sau de grupuri sociale si poti decide daca te poti distanta de anumite persoane care odata v-au fost foarte apropiate amandurora.

Ianuarie 2016 poate fi pentru varsator o luna foarte buna pentru o supriza romantica sau pentru o cerere in casatorie.
Este si o luna promitatoare pentru relatii noi, pentru cei singuri care isi cauta perechea, fermecand prin dorinta si prin activitati romantice. Varsatorii sunt in ianuarie 2016 receptivi pentru dragoste si pentru a creea atmosfera speciala pentru „lovitura lui Cupidon”. Ai un aer de auto-incredere si de caldura ceea ce te face foarte atractiv(a).

Zodie varsator 2016Cariera varsatorului ianuarie 2016

Cultivarea relatiilor este vitala. Nu incerca sa fugi inainte de a discuta in termenii noilor asociati sau inainte de a auzi opiniile potentialilor colegi de afaceri. Trebuie sa acorzi timp evaluarii si analizarii pentru cand sau ce vei negocia inainte de a decide. trebuie de asemnea sa ai o abordare foarte-foarte delicata inainte ca armele de foc sa isi spuna cuvantul, inainte de a te angaja intr-o intelegere. Cu atat mai mult cand este vorba de un nou asociat sau client. Daca totul este dominat de cantitati greu de masurat in lucru, in munca de zi cu zi, treateaza optiunile cu atentie si fa tot posibilul sa cercetezi, sa ai informatii inainte de a lua o decizi, inainte de a te implica.

Daca iti diversifici activitatile sau ai un job nou nu te teme sa iti acorzi timpul necesar si sa iti construiesti noi baze – nu-ti poti permite sa te grabesti sau sa tratezi sarcinile in graba.
Ianuarie 2016 este pentru varsator o perioada buna pentru analiza detaliata de marketing, cercetare de piata, actiuni care trebuie abordate sistematic fara a ignora statisticile si cercetarile care crezi ca nu ti se potrivesc.

Astrologie varsator 2016Marte retrograd in Fecioara poate vorbi de modelarea onorariilor, de modelarea felului in care stiti sa colaborati cu diverse persoane de care stiti ca aveti nevoie, de a invata sa mai asteptati dupa aceste persoane, sa va acomodati mai bine la nazurile, slabiciunile si ritmul lor, de asemenea sa invatati sa motivati, sa scoateti la suprafata tot ceea ce au mai bun oamenii cu care colaborati pentru a va oferi intr-adevar experienta lor profesionala, atuurile lor ca persoane si calitatile lor morale. Se pare ca veti reusi, dar mai intai observand foarte atent ce se intampla in jurul vostru, invatand sa intelegeti, sa tolerati si sa iertati, si apoi sa invatati sa-i motivati pe cei din jur sa dea tot ce au mai bun.

In toate locurile de munca unde se afla varsatorul in ianuarie 2016 sunt lucruri cunoscute care de fapt se dovedesc necunoscute si – din aceasta perspectiva – este o luna a celor cunoscute si de fapt necunoscute. Asta include evenimente intamplatoare si probleme pe care nu le poti anticipa si, din aceasta perspectiva, apropierea cu atentie de probleme este necesara. Daca vei presa si vei incerca sa accelerezi poti fi expus(a) la aceste evenimente. Este bine sa procedezi similar cu un nou client: cu atentie.

CONSULTA AICI SI HOROSCOPUL CHINEZESC 2016

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*