Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nostradamus predictii 2016

1681 Viewed Cris 1 respond

2016 predictiile lui Nostradamus. Nostradamus despre anul 2016, profetiile filosofului din secolul XVI. Nostradamus a anticipat pentru 2016: Obama ultimul presedinte, fenomene meteorologice greu de explicat, Orientul Mijlociu in foc, jocuri de putere la Casa Alba, Israelul intra la joc si e in pericol, Rusia va dori pacea si polii Pamantului se vor topi. Sunt principalele previziuni ale lui Nostradamus pentru anul 2016. Nostradamus a prezis foarte multe lucruri cu erori insa de timp si de perioade, astfel incat o parte dintre previziunile lui pentru 2016 se pot petrece in viitor.
Michel de Nostredame (aka Nostradamus) a fost un filosof francez din secolul XVI care a prezis foarte multe evenimente tragic din istoria lumii, inclusiv asasinarea fratilor Kennedy, ascensiunea lui Hitler, infrangerea lui Napoleon sau atacurile teroriste din SUA din 11 sept. Nu exista date clare, precise, cu previziuni clare pentru ceea ce a vazut Nostradamus dar a reusit sa anticipee cu mre corectitudine viitorul. Nostradamus a studia astrologia si diferite stiinte „oculte” pe care le-a utlizat pentru a face predictii si a previziona viitorul. In acest articol veti putea citi 10 din cele mai importante previziuni ale lui Nostradamus pentru anul 2016.

Cele zece previziuni principale ale lui Nostradamus pentru 2016 vor fi prezentate intr-o ordine aleatorie. Totul este insa sa ne gandim ca Nostradamus nu a gresit cu previziunile, a gresit uneori – sau mai degraba interpetarea lui – cu perioadele in care evenimentele s-au intamplat.

10. Obama: ultimul presedinte SUA

Nostradamus a prezis ca Barack Obama va fi victorios in alegerile din 2013 dar a anticipat in acelasi timp ca Obama va fi ultimul presedinte al Statelor Unite. Imseamna aceasta previziune ca SUA va avea probleme de organizare interna sau ca SUA vor ceda „flacara” (asa cum scrie in previziunule sale Nostradamus) catre un alt stat, catre o alta putere mondiala. Care va fi urmatoarea superputere sau impreuna cu cine va imparti SUA puterea mondiala? Nimic nu este de anticipat din aceasta perspectiva. Dar previziunea lui Nostradamus indica anumite valori care se vor schimba in privinta SUA. Catrenele sale nu pot fi interpretate cu exactitate: probleme la varf in SUA sau probleme pentru SUA in calitatea de lider mondial?

9. Fenomene meteo greu de inteles

Previziuni 2016 NostradamusIn versetele sale, Nostradamus mentioneaza fenomene meteorologice neobisnuite si cataclisme/ dezastre care se vor intensifica pe perioada anului 2016. Nostradamus vorbeste despre „vremea – care – se va modifica si se va ridica de la pamant astfel incat se vor vedea strafundurile sale”. Tot in 2016 Nostradamus anticipeaza ca vom vedea zapada indelunga in primavara si chiar zapada pe timp de vara. Si anticipeaza temperaturi rar intalnite si iarna dar si in primavara.

8. Alinieri neobisnuite ale planetelor

In versetele sale, Nostradamus anticipeaza pentru 2016 alinieri neobisnuite pentru planete si modificari neintalnite pentru planete ceea ce va influenta radical viitorul Planetei. Ceea ce poate duce cu gandul la noi cutremure sau tsunami.

7. Orientul Mijlociu in foc

Petrolul si gazele detinute de statele din Golf sunt resurse ce pot duce la flacari de neintalnit, potrivit versetelor lui Nostradamus. Previziuni care pot fi sau nu valabile pentru 2016 dar care nu pot fi considerate gresite decat ca determinare si stabilire a unei cronologii, a unei perioade. Dar ceea ce prevede Nostradamus: flacarile din Orientul Mijlociu vor influenta alegerile prezidetiale in 2016 in SUA.

6. Explozii in Orientul Mijlociu

Predictii Nostradamus 2016Nostradamus anticipeaza pentru 2016 multe „explozii” in zona Orientului Mijlociu. fara sa stie, in perioada sa de viata, in secolul XVI, despre Statul Islamic. Dar in versetele lui Nostradamus se vorbeste despre „explozii” in Orientul Mijlociu, foc ce va cobori din cer, foc ce va lovi pamantul din cer. Orientul Mijlociu va suferi in 2016 modificari drastice, incluzand in previziunule lui Nostradamus Tunisia, Egipt, Siria, Irakul, Bahrain, Yemen si Libia. Nostradamus prevede cel putin 10 tari care vor avea o cumpana de istorie in 2016, tari din Orientul Mijlociu.

5. Sfarsitul lumii

In versetele sale, Nostradamus a prezis insa in mod ambiguu ca se apropie sfarsitul lumii. Si, in opinia previziunilor sale, invazia Irakului reprezinta primul semn major, prima decada importanta pe calea ce o prevede Nostradamus pentru inceputul sfarsitului lumii. In versetele sale, treptat se va duce totul spre cursul determinat al sfarsitului lumii. Sunt previziuni intarite inclusiv de informatiile lasate de civilizatia mayasa.

4. Jocuri politice la Casa Alba

Nostradamus 2016 predictiiIn versetele sale Nostradamus prezice si chestiuni greu de inteles si mai ales dificil de descifrat. Insa, potrivit predictiilor sale, la Casa Alba se vor juca carti de razboi, se vor planifica actiuni care pot duce la distrugerea lumii. Politicienii americani nu vor intelege noile si viitoarele situatii din Orientul Mijlociu. Un „joc de sah” greu de inteles atat de americani dar mai ales de politicieni. Totul incepe si se va incheia in Orientul Mijlociu iar politica pentru acea regiune va influneta mai mult ca oricand campania electorala prezidentiala din Statele Unite. Razboiul impotriva ISIS va intari relatiile dintre anumiti politicieni dar va scinda natiunea americana. Atat Irakul cat si Afganistanul, acolo unde SUA au cautat pacea se vor dovedi subiecte in lupta pentru Casa Alba.

3. Se topesc polii Pamantului (Polul Sud si Polul Nord)

Este o perioada in care incalzirea globala, anticipata de Nostradamus, va modifica viitorul planetei. Pare de necrezut dar ceea ce anticipeaza Nostradamus incepe sa se intample. El anticipeaza in versetele sale ca sudul va ramane relativ neschimbat (vorbim de cei doi poli ai Pamantului) in timp ce nordul va fi influentat de schimbarile climaterice. Sau, este foarte posibil, ca versetele sa nu fie foarte specifice in privinta sudului.

2. Soarta Israelului

Nostradamus despre 2016Previziunile lui Nostradamus pentru Israel nu sunt foarte clare. Insa, in catrenele sale, paragraful #34, Nostradamus anticipeaza ca va veni o perioada in care Israelul va fi asaltat din toate directiile. Israelul va fi atacat din toate directiile posibile in plan terestru. Pe de alta parte, tot Nostradamus anticipeaza ca vor fi forte navale care vor sustine militar Israelul in lupta cu acesti viitori adversari.

1. Rusia cere pacea

Nostradamus are cateva catrene in care se refera la Rusia. Cu predictii pentru ceea ce presupune evolutia dupa 2016. In fapt, Nostradamus vorbeste despre Rusia referindu-se la „regatul nordic din Aquilon (un alt nume pentru Rusia in secolul XVI) care va face tot ceea ce este posibil pentru a-si impune dreptatea”. Si, potrivit anticiparilor lui Nostradamus, desi Rusia si SUA nu „se vad ochi in ochi”, in special in privinta conflictului din Siria, pacea se va intampla. La aceasta „intalnire” contribui si Razboiul din Crimeea care poate duce la o pace majora cu Rusia.
Tot Nostradamus prevede ca lupta din Siria, conflictul cu ISIS, va duce la o alianta intre SUA si Rusia. Intr-o lupta care sa va dovedi insa greu de dus, ce poate duce la o noua cruciada.

Potrivit unui cercetator rus, in doi ani populatia planetei se va reduce in mod considerabil, razboiul care va cuprinde intreaga omenire se va incheia in 2024.

Aleksandr Lazarev, un inginer care considera ca pana si evenimentele din Crimeea au fost anuntate cu sute de ani in urma. De altfel, cercetatorul a anuntat ca acest conflict din Ucraina este de fapt scanteia care va detona marele conflict mondial ce ar trebui sa inceapa in 2016. Pana atunci, va exista si o selectie naturala in urma careia foarte multi oameni vor pieri.
Lazarev mai spune ca Nostradamus a anuntat si anul in care Cel De-al Treilea Razboi Mondial se va incheia, respectiv 2024.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Horoscop pesti

Pesti zodiac ianuarie 2016

Cartea Tarot a anului 2016: indragostitii

Related posts
One Response to “Nostradamus predictii 2016”
  1. Valentina2007
    # ianuarie 1, 2016 at 12:44 am

    Deja putem vedea ceea ce se intampla in aceste momente in Dubai.

Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*