Kat Von D pregătește o nouă colecție de produse de machiaj

Kat Von D va aduce în curând magia în viețile noastre cu o nouă colecție de produse de machiaj. Vedeta devenită Beauty Guru pregătește o linie nou-nouță și ne-a arătat tuturor preview-uri care ne încântă imaginația.

Cu o simplă fotografie publicată pe Instagram, Kat Von D a reușit să ne stârnească curiozitatea în legătură cu noua colecție de machiaj pe care se pregătește să o lanseze. Din ce ne-am dat seama, urmează o linie de produse cu tematică de Tarot, iar primele imagini arată promițător.

Kat Von D pregătește o nouă colecție de produse cu tematică de Tarot

„Am făcut progrese în seara asta cu arta pentru colecția Tarot care urmează să fie lansată la Kat Von D Beauty! Și da, aceea este burta mea mare de gravidă care îmi acoperă perspectiva de deasupra. Mai sunt doar nouă săptămâni până când vine bebelușul. Noapte bună”, a scris Kat Von D într-o postare pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BoI4OpiHeSw/?taken-by=thekatvond

Vedeta a publicat desenele pentru ceea ce credem că vor fi ambalajele noilor produse de machiaj din colecția Tarot. Imaginile arată promițător și abia așteptăm să le vedem transformate în realitate. Și fanii au fost entuziasmați la vederea teaserului și au cerut mai multe detalii despre noua colecție.

Cu toate acestea, deocamdată ne rămâne doar să privim desenele ambalajelor și să visăm la o colecție de produse extrem de colorată și îndrăzneață, așa cum ne-a obișnuit Kat Von D. Produsele ei sunt disponibile și în România, exclusiv în rețeaua de magazine Sephora, însă rămâne de văzut dacă această colecție Tarot va fi distribuită și la noi după lansare.

Citeste mai departe articolul pe: Kat Von D pregătește o nouă colecție de produse de machiaj și arată magic

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*