Emily Ratajkowski nu se poate uita în oglindă pentru că este „sătulă de ea însăși”

Iubirea de sine nu este garantată de un trup sau un chip frumos și forme perfecte – acesta este mesajul pe care Emily Ratajkowski încearcă să îl transmită. Superbul fotomodel a dezvăluit că are zile în care nu se poate uita în oglindă pentru că este „sătulă de ea însăși” și că și-ar dori să schimbe anumite lucruri la propriul ei corp.

Cine ar fi crezut că o ființă atât apropiată de perfecțiune din punct de vedere fizic poate avea probleme de încredere în sine. Emily Ratajkowski este, la rândul ei, nemulțumită de propriul trup și propria imagine, așa cum multe dintre noi suntem când ne uităm în oglindă.

Emily Ratajkowski are zile în care este „sătulă de ea însăși”

Fotografiile cu Emily Ratajkowski îmbrăcată extrem de sumar spre satisfacția vizuală a tuturor adună peste un milion de like-uri pe Instagram. Cu toate acestea, fotomodelul recunoaște că are zile în care pur și simplu nu se poate privi în oglindă.

„Am zile în care literalmente nu mă pot uita în oglindă pentru că sunt sătulă de mine. Nu îmi place cum arăt ori vreau să schimb anumite lucruri la mine. Suntem blocați într-un corp, nu ne putem vedea din afară și nu avem nicio perspectivă asupra lui”, a declarat fotomodelul, într-un interviu acordat GLAMOUR UK

Mai mult decât atât, Emily nu ia în considerare toate mesajele și aprecierile primite pe social media. „Trebuie să te separi de feedback-ul primit pentru că imediat ce dai importanță reacțiilor pozitive, este greu să le diferențiezi de cele negative. Comentariile și numărul de like-uri nu ar trebui să îți definească încrederea în tine, ar trebui să te simți bine cu propria persoană”, a explicat ea.

Emily Ratajkowski este doar unul dintre exemplele care ne confirmă că încrederea de sine nu ar trebui să țină de modul în care arătăm ori de ce cred ceilalți despre noi.

Citeste mai departe articolul pe: Emily Ratajkowski nu se poate uita în oglindă pentru că este „sătulă de ea însăși”

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*