Horoscop Taur luna mai

Horoscopul pentru Taur luna mai, predictiile astrale pentru aceasta zodie. Luna mai horoscop taur, luna cea mai buna din acest an pentru cei nascuti sub aceasta zodie.

Prima parte a lunii mai 2016 este pentru taur plina de energie, idei si motivatii. Increderea voastra va spori si o sa va simtiti in stare sa realizati lucruri importante in domeniul initiativelor si proiectelor. Este recomandat sa amanati lucrurile importante dupa data de 22 mai cand Mercur se intoarce in directia zodiei. Vorbind la modul general, aceasta este o perioada de confuzie si de neintelegere in care planurile de calatorie, contracte, comunicari pot sa dispara fara o explicatie plauzibila.

Dupa data de 22 mai va veti descurca foarte bine si veti fi mai inspirat si mult mai interesat ca de obicei. Ingrijiti-va sa nu va suprasolicitati si opriti orice tendinta de a exagera sau de a promite mai mult decat puteti realiza. Fiti atenti sa nu va supraincarcati cu nimic. Cercetati cu atentie pentru a vedea instructiunile produselor pe care le cumparati.
Iratibilitatea si nerabdarea pot fi o problemain aceasta luna. Incercati sa va amintiti cate de bine a mers in prima parte a lunii si aduceti-va aminte ca, desi vor fi provocari dupa 22, aceasta luna este una foarte buna.

Dragoste taur in mai

In privinta relatiilor ar fi bine sa nu va concentrati prea mult pentru a lua decizii pentru care inca nu sunteti pregatit(a). Este recomandat pentru taur sa fie mai degraba evaziv in mai 2016 si sa va controlati cat mai bine semntimentele.

Sunteti in cautarea dezvoltarii si crearii unui mediu propice in interiorul relatiei existenta desi partenerul dv. nu va fi in acord cu dorintele dv. Sunteti intr-o perioada de tranzitie a vietii in care acceptati noutatile. Daca partenerul dv. va fi de acord cu aceasta atitudine atunci relatia voastra va fi una mai buna. Daca partenerul dv. este nemultumit de dorinta de a da frau liber dragostei, veti avea optiunea de a cauta aventura in alta parte (fara a fi in mod necesar o legatura permanenta) in mai 2016. Sunteti nemultumit(a) de rutina si de meschinarii. Doriti sa alungati toate aceste aspecte triviale ale vietii de zi cu zi pentru a vedea o imagine mai mare si mai promitatoare.

Este un bun an pentru ca taurii sa merga mai departe, acceptand ca anumite probleme nu pot fi rezolvate, numai depasite si ca principalele blocaje pot veni chiar de la partenerul care este scufundat in diferite probleme si trivialitati pe care ati dori sa le lase deoparte.

Este o alta luna excelenta in care taurii singuri sa cunoasca noi eprsoane pentru buna dispozitie si dragoste, dar fara presiunea unor angajamente.

Cariera taurului mai 2016

O perioada foarte buna pentru a gasi noi clienti si pentru a vinde mai multe produse sau servicii. De asemenea o perioada favorabila pentru a rezolva probleme in justitie si chestiuni legale.

Prima parte a lunii nu este buna pentru a semna contracte, pentru a vinde sau cumpara, comert international ca si pentru a duce mai departe anumite idei sau propuneri. Daca este nevoie sa mergeti la un interviu de angajare este buna orice zi dupa jumatatea lunii mai.

Calatoriile de afaceri sunt de asemenea recomandate dupa 22 mai cand Mercur este favorabil.

Amanati semnarea documentelor importante pentru perioada de dupa 22 mai si nu va faceti planuri strategice in prima parte a lunii fara a avea certitudinea ca lucrurile sunt in regula.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*