Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gandalf a refuzat sa oficieze o casatorie

Sunt dezamagit, Gandalf nu oficiaza casatorii, a declarat actorul Ian McKel­len dupa ce a fost solicitat sa oficieze o casatorie. „Gandalf” a fost rugat sa oficieze o casatorie de catre Sean Parker, fondator al aplicatiei Napster si fost presedinte al Facebook. Omul de afaceri s-a casatorit in 2013 cu Alexandra Lenas intr-o padure din Big Sur (California).

Fan al seriei „Stapanul Inelelor”, bogatul om de afaceri le-a cerut invitatilor sa vina costumati in personaje din saga lui preferata. Un capriciu, o dorinta exprimata de omul de afaceri care a dorit neaparat sa fie prezenti la casatorie actori importanti din seria de filme cunoscuta sub numele de Stapanul inelelor. Printre ei s-au aflat Sting, Sean Lennon sau Emma Watson. Ceremonia nu ar fi fost insa completa fara Gandalf, dar actorul Ian McKellen a declinat oferta, relateaza astazi site-ul de liba franceza 7sur7.be.

Parker a recurs la un prieten comun cu actorul englez pentru a-l intreba daca accepta sa oficieze casatoria imbracat in celebrul personaj. „Mi s-a fost oferit 1,5 milioane de dolari, pentru a oficia nunta unui cuplu celebru in California. M-as fi putut gandi la acest lucru, dar trebuia sa vin imbracat in Gandalf. Le-am spus’ imi pare rau, dar Gandalf nu oficiaza casatorii'”, a marturisit actorul ziarului Daily Mail.

Gandalf homosexualIan McKellen nu stia atunci de unde provenea aceasta cerere insolita. „Tot ce stiam era ca fusese formulata de un om foarte bogat… Nu ma costumez niciodata in afara scenei”, a incheiat actorul, citat de 7sur7.be.

Sir Ian McKellen Murray (nascut la 25 mai 1939) este un actor englez. El a primit un premiu Tony, doua nominalizari la premiul Academiei Americane de Film, si cinci nominalizari la Premiul Emmy. Este cunoscut pentru mai multe roluri, cum ar fi Gandalf din trilogia Lord of the Rings, Sir Leigh Teabing în Codul lui Da Vinci, Magneto din filmele X-Men etc.

In 1988, McKellen a anunțat public ca este homosexual. Devine membru fondator al organizației Stonewall, unul dintre cele mai influente grupuri care militeaza pentru drepturile LGBT din Marea Britanie. McKellen a fost numit cavaler în 1991, pentru serviciile aduse artelor spectacolului.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*