Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Game of Thrones sezonul 6 din 24 aprilie

Sezonul 6 din Game of Thrones – Hall of Faces – va fi lansat in luna aprilie 2016. Premiera noului sezon Game of Thrones din aprilie este prezentata pe Lady’s Blog cu tot ce este interesant de stiut despre sezonul 6 al acestui film. Exista si cateva trailere pentru sezonul 6 din Game of Thrones pe care le prezentam pe aceasta pagina. Un film productie HBO care merita toata atentia.

Noul sezon din Game of Thrones – Hall of Faces , care va debuta la HBO pe 24 aprilie, are un prim trailer oficial care, in numai cateva ore de la lansarea oficiala, a devenit viral pe internet. Clipul video amplifica si mai mult misterul, reusind sa imprime povestii un aer misterios, plin de semnificatii. „Perioada cea lunga vine (iarna), si mortii vin cu ea”, este laitmotivul trailerului care prezinta fetele catorva dintre eroii din Urzeala Tronurilor (Ned Stark, Robb Stark, Catelyn Stark, Joffrey Baratheon, Jon Snow si Tyrion Lannister), prinse in celebrul templul cu multe fete. Iata primul trailer din Game of Thrones, Winds of Winter urmat de Hall of Faces de la HBO.

In clip sunt prezentate chipurile mai multor personaje din serial (Ned Stark, Robb Stark, Catelyn Stark, Job Snow si Tyrion Lannister) prinse in templul cu multe fete. „Noaptea cea lunga se apropie si mortii vin cu ea” se aude vocea lui Jon Snow pe fundal.

Un Trailer extrem de sumbru pentru sezonul 6 din Game of Thrones, in care vedem doar moarte si suferinta. Cine este personajul principal ale acestor cateva secunde? Jon Snow… Ei bine da, este vorba despre baiatul lui Eddard Stark, asasinat de ticalosii din Garda de Noapte la sfarsitul sezonului 5, care a emotionat fanii din lumea intreaga in ultimele luni. Multi au spus ca e mort, insa si mai multi au cautat tot felul de indicii si teorii refuzand sa creada sfarsitul tragic al eroului din Game of Thrones. Oare acest teaser poate alimenta sau confirma unele dintre teorii? Sau poate ca acest teaser ne arata ca putem deja sa adaugam numele lui Jon la lunga lista de decese din serial… si totusi, cel pe care il vedem din prima secunda este… Jon Snow.

Sezon 6 Game of Thrones

24 aprilie 2016 data lansarii oficiale pe HBO
Iata ca vine iarna… in primavara (winter is coming alright…in the spring). Sezonul 6 din games of Thrones are premiera pe 24 aprilie 2016 la 21.00. Winds of Winter este urmat de sezonul Hall of Faces care vine cu suprize inclusiv cu revenirea lui Jon Snow.

Noul sezon 6 din serialul Game of Thrones are un prim trailer oficial. In numai cateva ore de la lansare, clipul a devenit viral, adunand peste 1.000.000 de vizualizari. Trailerul adanceste misterul ultimului sezon, facandu-i pe multi sa se intrebe: a murit sau nu Jon Snow.

Dragonii din Hall of winter… Cu recurenta in sezonul 6 din Game of Thrones ce va fi lansat in aprilie 2016. Explicatii pentru noi dragoni…

In clipul de prezentare pentru sezonul 6 din Game of Thrones sunt prezentate chipurile mai multor personaje din serial (Ned Stark, Robb Stark, Catelyn Stark, Job Snow si Tyrion Lannister) prinse in templul cu multe fete. „Noaptea cea lunga se apropie si mortii vin cu ea” se aude vocea lui Jon Snow pe fundal.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*