Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cartea Tarot a anului 2016: indragostitii

958 Viewed Lady4u 0 respond

Tarotul 2016 este o previziune a cartilor ce prevede o evolutie. Tarotul pentru femei 2016 poarta cartea iubirii. Un tarot pentru 2016 ce avantajeaza indragostitii sau persoanele care se indragostesc in acest an. Tarotul este o carte sumbra ce este utilizata de prezicatoare si de specialistii in tarot pentru a prevede viitorul. Nu este o previziune obisnuita pentru zodii, pentru persoane. Este apelarea la stiinte oculte care utilizeaza cartile de tarot pentru a prezice viitorul. Vorbim despre ocultism, despre zone sumbre de predictie si prezicere a viitorului. Vorbim despre tarot, cu carti uneori malefice in care poti crede doar daca esti o persoana superstitioasa. Nu uitati ca principala carte de tarot este cea a mortii ceea ce presupune pornirea de la principiile unei stiinte oculte. Tarotul pentru 2016 reprezinta din aceasta perspectiva o previziune oculta despre viitorul in aceasta perioada. Cartile de tarot reprezinta mai degraba avertizari pentru viitor.
Mare atentie insa atunci cand va bazati pe tarot. Mai degraba incercati sa aflati viitorul din previziunile astrale, din anticiparile horoscopului. Tarotul 2016 este unul unic si, odata ce il cititi, o sa va ajute sau o sa va domine gandurile.

Cartea de tarot 2016 –  indragostitii

Pregateste-te, in 2016 spunem bun venit Cartii a VI-a de Tarot, indragostitii. Cartea de tarot a anului ne poate da indicii suplimentare despre oportunitațile și provocarile cu care ne-am putea confrunta in acest an.. Atributele asociate cu indragostitii vor fi atributele care vor fi in vigoare la nivel global, pentru intreg anul calendaristic.

Pentru cei curiosi sa afle cum se determina Cartea de Tarot a anului, metoda de calcul este identica cu cea folosita in numerologie, pentru determinarea Anului Universal – adica insumam cifrelor anului (2+0+1+3=6)

In tarot numarul 6 este asociat cu cartea Indragostitii. Deci calitatile arhetipale ale Cartii de tarot indragostitii vor fi suprapuse peste tot ceea ce se va intampla in anul 2016…

Tarot 2016Toti am experimentat sentimentul de iubire. Senzatia de plutire, cand totul in jurul nostru pare mai luminos, mai viu, mai conectat, cand pasiunea este mare. insa cartea de tarot indragostitii este mult mai complexa decat ar putea parea la o prima vedere. Numele acestei carti ne duce cu gandul la iubire, relatii, atractie sexuala, uniune, insa aceasta carte ascunde multiple alte fatete. Cartea de tarot „indragostitii” se refera la dragoste, dar merge mult mai adanc: la ce inseamna cu adevarat o relație, o uniune autentica și armonioasa, la ce este cu adevarat dragostea. Ttotul face referire si la tarotul anului 2016.

Aceasta carte face referire la relația interioara dintre masculin și feminin, din fiecare dintre noi, si cum ne exprimam in relațiile noastre fizice. O uniune de iubire cu o alta persoana ne poate crește gradul de ințelegere a vieții, ne poate ajuta sa crestem si sa ne reinnoim. Dragostea și angajamentul ne ofera un potențial semnificativ de creștere spre divin, spre legatura finala pe care o cautam cu toții.

Tarot 2016 previziuniLa un nivel mai profund aceasta carte se refera si la alegerile pe care le facem, cum facem alegerile in viata noastra. De obicei aceste alegeri depind de modul in care ne percepem pe noi insine in schema mai larga a lucrurilor. Cartea de tarot indragostitii ne spune ca oamenii cu care ne asociem si carora le dam iubirea, atentia si devotamentul nostru, sunt de fapt o reflectie directa a propriei noastre imagini de sine. Cand suntem nervosi, imaturi sau egoisti, atragem oameni in vietile noastre care alimenteaza aceste atitudini. Cand traim la o vibratie inalta, atragem si apreciem persoanele care se afla la aceeasi vibratie, a caror lumina straluceste la fel de mult. Cu alte cuvinte, cu cat suntem noi mai sanatosi si mai fericiti,. cu atat si cei cu care alegem sa fim sunt mai sanatosi si fericiti.

Una dintre lecțiile importante pe care le aduce aceasta carte, indragostitii, este ca trebuie sa ne iubim si sa ne respectam in primul rand pe noi insine, inainte de a putea fi cu adevarat deschisi, vulnerabili, nevinovati, iertatori și capabili sa iubim neconditionat pe altcineva. Fiind capabili de a face acest lucru ne vindecam si ne apropiem de sinele nostru superior. Din acest loc vom oglindi iubirea autentica, atragand astfel la noi aceeasi lumina.

Previziuni tarot 2016Pe parcursul anului 2016 am putea fi pusi in situatia de a ne reevalua relațiile pe care le avem cu oamenii, sa le aprofundam si sa le mutam la un alt nivel. Probabil ne va fi mai usor sa constientizam ce ne dorim si de ce avem nevoie in relatii, si invers, ce nu ne dorim si nu avem nevoie in relatii. De obicei in anul guvernat de indragostitii ni se prezinta o multime de optiuni, de alegeri pe care trebuie sa le facem – intre doua situatii, doua persoane, doua aspecte. Acest an poate fi un punct de cotitura majora in viața noastra.

Alegerile pe care le facem se bazeaza fie pe dragoste, fie pe frica. in timpul acestui an, guvernat de cartea de tarot „indragostitii” am putea fi pusi in situatia sa intelegem daca alegerile pe care le facem (in relatii) sunt facute ghidati de iubire, sau de frica.

La nivel global, anul 2016 va avea legatura cu felul in care facem alegeri si cum aceste alegeri vor reflecta in mod direct valorile noastre comune si modul in care noi, ca popor, ne vedem. Cartea de tarot indragostitii atrage atentia ca urmeaza schimbari care vor avea o influenta profunda in destinul nostru, ca natiune. Cartea indragostitii indica ca ne aflam la o rascruce de drumuri, intr-un punct in care trebuie sa luam o decizie, in care trebuie sa alegem intre vibratia inalta sau cea joasa.

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Nostradamus predictii 2016

Berbec Horoscopul

Zodiac Berbec pe 6 luni (2016)

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*