Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Beyoncé lansează o colecție capsulă inspirată de Coachella pentru Balmain

În luna aprilie, îmbrăcată în ținute semnate Balmain, Beyoncé a făcut senzație pe scena festivalului Coachella. Acum cântăreața face echipă cu Olivier Rousteing, directorul artistic al brand-ului Balmain, cu scopul de a crea o colecție capsulă inspirată de festivalul californian și pentru a sărbători cultura instituțiilor de educație superioară destinate comunității afro-americane.

Beyoncé x Balmain: colecție capsulă creată în scopuri caritabile

Opriți-vă din tot ce făceați – acum puteți achiziționa ținutele pe care Beyoncé le-a purtat în timpul concertului incredibil pe care l-a susținut la Coachella anul acesta. Cântăreața a colaborat cu Olivier Rousteing (Balmain) pentru a crea o colecție capsulă formată din tricourile și hanoracele pe care le-a purtat pe scenă.

Beyoncé lansează o colecție capsulă inspirată de Coachella pentru BalmainBeyoncé lansează o colecție capsulă inspirată de Coachella pentru Balmain

În timpul festivalului, Beyoncé a adus un omagiu instituțiilor destinate comunității afro-americane din America, fiind totodată prima femeie de culoare care reușește să fie cap de afiș la un festival de o asemenea amploare. Colecția capsulă va cuprinde trei tricouri și trei hanorace, disponibile în trei culori: roz, galben și negru.

Beyoncé lansează o colecție capsulă inspirată de Coachella pentru BalmainBeyoncé lansează o colecție capsulă inspirată de Coachella pentru Balmain

Colecția va putea fi găsită începând cu 13 iulie în magazinul Balmain de pe Rue François Premier din Paris, urmând ca toți banii strânși de pe urma vânzărilor să se îndrepte către United Negro College Fund, asociație ce oferă burse studenților de culoare și contribuie financiar la HBCU (Culture of Historically Black Colleges in America). Pe plan internațional, colecția va fi disponibilă online de pe 14 iulie.

Foto: Northfoto

Citeste mai departe articolul pe: Beyoncé lansează o colecție capsulă inspirată de Coachella pentru Balmain

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*