Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Motivul bizar pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină

123 Viewed Cris 0 respond

Tu ce ai crede despre o persoană care poartă mănuși, la piscină, vara? Dax Shepard a publicat recent o fotografie cu soția sa făcând exact acest lucru. Iată motivul bizar pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină.

Unele celebrități arată fanilor trucuri de beauty pe Instagram, altele… ei bine, arată altfel de trucuri. Dax Shepart a postat o imagine în care soția lui, Kristen Bell, poartă mănuși la piscină.

Motivul pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină

Știi acele riduri adânci pe care degetele tale le fac după ce ai petrecut mult timp cu mâinile în apă? Se pare că ele sunt exact motivul pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină.

„Mireasa mea poartă mănuși la piscină pentru că urăște senzația de degete stafidite pe piele”, a scris Dax în descrierea fotografiei publicat pe profilul de Instagram.

Mulți dintre fanii cuplului au fost șocați, iar unii dintre ei au considerat că este o idee bună. „Am nevoie de astea imediat”, „Vreau și eu”, „Pot primi astea de Crăciun?”, au fost numai câteva dintre mesajele pe care aceștia le-au lăsat în rubrica de comentarii.

Ei bine, se pare că motivul pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină este o realitate pentru multe alte persoane.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Motivul bizar pentru care Kristen Bell poartă mănuși la piscină

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Beyoncé lansează o colecție capsulă inspirată de Coachella pentru Balmain

Cum să previi acneea cauzată de ochelarii de soare

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*