Arnold Schwarzenegger infruntat de un elefant african

Celebrul actor american a avut momente de teama cand a fost infruntat un elefant african in timpul unui safari, in Africa de Sud. Incidentul a avut loc pe un drum strabatut de traseele de safari. Actorul se afla intr-o masina de teren cand un elefant s-a intors din drumul sau incercand parca sa „infrunte” autovehiculul in care se afla vedeta.

In clipul postat pe reteaua Instagram, care a atins repede peste 300.000 de vizualizari, Arnold Schwarzenegger poate fi vazut in partea din dreapta jos in timp ce elefantul se apropie de vehicul. Se aude cum ghidul, aflat pe locul din fata al masinii, spune ”Nu, nu, nu”, in timp ce animalul apropie unul dintre coltii sai de capota, producand un zgomot metalic puternic. Mai jos puteti urmari clipul video youtube cu intamplarea traita de Arnold in timpul vizitei in Africa de Sud.

Potrivit Daily Mail si Reuters, elefantul a parut initial interesat de autovehicul, dar apoi s-a apropiat intr-atat incat parea ca provoaca masina la o confruntare. Mai intai soferul a oprit motorul ca sa nu sperie animalul, care a parut ca se indeparteaza, insa a revenit lansand un nou atac fulger asupra vehiculului, speriindu-i pe pasageri. In acel moment, masina a demarat cu spatele, realizand o manevra de retragere din fata elefantului care devenise nervos.

Arnold Schwarzenegger s-a aflat in Africa de Sus pentru promovarea la Johannesburg a evenimentului Arnold Sports South Africa, despre care actorul spune ca este cel mai mare festival dedicat mai multor sporturi. Evenimente similare sunt organizate in Australia, Brazilia, Hong Kong, Spania si SUA.

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*