Acesta este cel mai popular tutorial de machiaj de Halloween de pe Youtube

Dacă ești în căutarea unui tutorial de machiaj de Halloween, ai nimerit bine. Am descoperit cel mai popular astfel de tutorial de pe Youtube, iar personajul pe care îl întruchipează ne-a luat complet prin surprindere de data aceasta.

Cel mai popular tutorial de machiaj de Halloween de pe Youtube la momentul actual nu își ia inspirația din cele mai noi filme de groază sau cu supereroi. Ne-a uimit alegerea publicului, însă este vorba o animație din anul 2015.

Cel mai popular tutorial de machiaj de Halloween de pe Youtube

Nu te mai ținem în suspans, cel mai popular tutorial de machiaj de Halloween de pe Youtube recreează personaje din filmul animat Inside Out.

În videoclip apare mai degrabă o serie de tutoriale de machiaj de Halloween pentru personajele Disgust, Sadness, Joy, Anger și Fear. Sunt arătați pașii cei mai importanți însă sunt și specificate câteva detalii despre fiecare personaj, iar utilizatoarea care a realizat videoclipul a inclus chiar și o listă completă cu produsele folosite.

Filmul Inside Out a apărut în anul 2015 iar publicul său țintă sunt în special copiii. Având în vedere că cele mai multe petreceri tematice de Halloween sunt pentru copii, nu este de mirare că acest tutorial de machiaj de Halloween este cel mai popular de pe Youtube la acest moment.

Cu toate acestea, dacă ești în căutarea unei costumații mai potrivite pentru un party tematic de adulți, ți-am pregătit aici 25 de modele de machiaj de Halloween care te vor inspira. În plus, pentru că ne place să fim atente la detalii, am selectat și câteva modele de manichiură de Halloween care pot fi chiar un accesoriu-statement pentru ținuta ta. Iar dacă nu te-ai decis încă ce tutorial de machiaj de Halloween să urmezi, acestea sunt cele mai populare machiaje de Halloween de pe Pinterest în 2018.

Citeste mai departe articolul pe: Acesta este cel mai popular tutorial de machiaj de Halloween de pe Youtube

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*