Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

10 actrițe care au interpretat cu măiestrie roluri de regine

84 Viewed Cris 0 respond

Să joci rolul unei figuri regale, în special rolul unei regine, este nevoie de foarte multă eleganță și considerație deosebită, așa că nu este de mirare că aceste roluri le revin celor mai distinse staruri de la Hollywood. Fie că este vorba de micile sau de marile ecrane, iată 10 actrițe care au interpretat cu măiestrie roluri de regine.

10 actrițe care au interpretat roluri de regine

Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter este una dintre cele mai experimentate actrițe când vine vorba despre roluri regale. În 1986 interpreta rolul lui Lady Jane Grey, o dramă britanică cu același nume, despre regina cunoscută și sub numele de „Regina celor nouă zile”. Lady Jane a venit pe lume în data de 12 octombrie 1537, în comitatul Leicestershire și a făcut parte din casa regală a Tudorilor.

Bonham Carter a mai intrat și în pielea personajului Regina Elisabeta în filmul The King’s Speech și o joacă de asemenea pe Prințesa Margareta în sezonul 3 și 4 al dramei The Crown.

10 actrițe care au interpretat cu măiestrie roluri de regine
10 actrițe care au interpretat cu măiestrie roluri de regine

De la Cate Blanchett și Claire Foy la Margot Robbie și Emily Blunt, descoperă în galerie 10 actrițe care au interpretat roluri de regine.

Citeste mai departe articolul pe: 10 actrițe care au interpretat cu măiestrie roluri de regine

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Tot ce trebuie să știi despre nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

prev-next.jpg

Acesta este cel mai popular tutorial de machiaj de Halloween de pe Youtube

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*