Fenty Beauty a ajuns în Top 50 Cele Mai Geniale Companii al revistei TIME

Fenty Beauty a primit un loc în Top 50 Cele mai Geniale Companii ale anului 2018 realizat de revista TIME, după ce aceeași publicație a recunoscut brandul Rihannei ca fiind cea mai bună invenție a anului 2017.

Rihanna a dat lovitura cu brandul de beauty lansat în septembrie 2017. Aceasta este concluzia noastră după ce Fenty Beauty ajunge pentru a doua oară în revista TIME, de această dată în topul cu Cele Mai Geniale Companii ale anului 2018.

Fenty Beauty, numită una dintre „Cele mai geniale companii ale anului” în revista TIME

Într-un paragraf în care este explicată decizia de a integra Fenty Beauty în Top 50 Cele Mai Geniale Companii ale anului 2018, editorul TIME a scris „În numai un an, Fenty Beauty a reușit un makeover al industriei de machiaj”, conform Teen Vogue.

Este lăudată în special reușita brandului de a crea produse pentru o varietate foarte largă de culori de piele. Acest lucru „a pus fără precedent accentul pe nevoia pentru diversitate în produsele de machiaj”.

„Succesul Fenty – al brandului, care a făcut 100 de milioane de dolari din vânzări din primele 40 de zile în care a apărut pe piață, este acum disponibil în 29 de țări, inclusiv Bahrain și Malaezia – a forțat competitorii să își extindă propriile linii de produse: în ultimul an, câteva branduri și-au lărgit oferta, prin ceea ce unii au numit „Efectul Fenty”, mai scrie în articolul TIME.

Cele 40 de nuanțe de fond de ten Pro Filt’r sunt întocmai motivul pentru care brandul lansat de Rihanna anul trecut a căpătat popularitate atât de rapid. Fondul de ten a fost printre primele produse lansate și a câștigat încrederea pasionatelor de beauty (cea mai amuzantă recenzie scrisă vreodată pentru un fond de ten îi este dedicată).

Din topul în care Fenty Beauty a fost inclus mai fac parte companii precum Airbnb, Bumble, Domino’s, Nike, Nintendo și Spotify. Produsele brandului Rihannei sunt disponibile și în România.

Citeste mai departe articolul pe: Fenty Beauty a ajuns în Top 50 Cele Mai Geniale Companii al revistei TIME

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*