Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Această nuanță de ruj îți evidențiază bronzul

Mai e o surpriză pentru tine că vara aceasta se poartă bronzy looks? Tot ce ține de tenul sun kissed este în tendințe, așa că vrem să îl punem în evidență prin machiaj. Ei bine, avem o veste bună pentru pasionatele de beauty: am descoperit o nuanță de ruj care îți evidențiază bronzul.

Nu-i așa că este dificil să alegi nuanțele produselor de machiaj atunci când tenul tău se închide la culoare? Ești îndrăgostită de noua nuanță a pielii pe care ai căpătat-o la plajă, sau, și mai bine, cu ajutorul unui produs autobronzant. Totul bine până aici, însă vechile tale palete și rujuri preferate nu mai arată la fel acum. Din fericire, avem nuanța perfectă de ruj care îți pune bronzul în evidență.

Nuanța de ruj care îți evidențiază bronzul

Ca orice pasionate de beauty, am descoperit nuanța de ruj care îți evidențiază bronzul „navigând” pe conturile de social media ale vedetelor. De exemplu, Alessandra Ambrosio a publicat o fotografie în care arată ca o zeiță a verii, iar pe buze poartă o nuanță caldă și ușor închisă de roșu.

View this post on Instagram

Chilling after work !! 🍇🍺

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Ne-a sărit imediat în ochi machiajul pe care renumitul fotomodel îl purta pe buze. Am regăsit o nuanță asemănătoare de ruj și la Ashley Graham, una dintre acele vedete căreia îi place să poarte autobronzant pe tot parcursul anului.

Fără îndoială, nuanțele calde de roșu evidențiază bronzul și transformă întregul look. Și Emily Ratajkowski poartă, din când în când, o astfel de culoare pe buze.

Dacă te-am convins că această nuanță de ruj evidențiază bronzul, însă nu ai încă produsul potrivit în portfard, ți-am pregătit recomandările noastre în galeria foto de mai sus. Iar dacă nu te-ai bronzat deloc vara asta, însă îți dorești să urmezi tendințele, iată cum să obții o piele cu aspect bronzat fără riscurile inutile ale statului la soare.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Această nuanță de ruj îți evidențiază bronzul

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*