Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Meghan Markle are un nou hairstilist

Fiecare mișcare de beauty făcută de Meghan Markle este importantă pentru femei din toată lumea care îi iau exemplul. Acum, Meghan Markle are un nou hairstilist la care apelează pentru coafurile pe care le poartă la evenimentele oficiale.

Deși Ducesa de Sussex este experimentată în ale machiajului și, uneori, nu simte nevoia să apeleze la make-up artistul său pentru toate aparițiile publice, se pare că nu este cazul și în ceea ce privește aranjarea părului. Meghan Markle are un nou stilist pe care se bazează pentru a arăta impecabil în vizitele oficiale.

Meghan Markle are un nou hairstilist

Meghan Markle are un nou hairstilist potrivit People, care a participat alături de ea și Prințul Harry la vizita oficială din Irlanda. Este vorba despre George Northwood, pe care Ducesa de Sussex l-a luat în echipa ei de beauty și l-a adus cu ea în turul din Irlanda. Primul look cu care s-a afișat a fost un coc extrem de îngrijit și netezit, deloc asemănător cu messy bun-ul pe care îl afișează, uneori, Ducesa.

Meghan Markle are un nou hairstilist pe care l-a luat cu ea în IrlandaMeghan Markle are un nou hairstilist pe care l-a luat cu ea în Irlanda

Nu este prima dată când Meghan apelează la George Northwood. Hairstilistul a fost cel care s-a ocupat de look-ul ei și la nuntă, la recepția de seară, când Meghan a purtat un coc lejer cu câteva șuvițe chic îmbrățișându-i fața.

Noul hairstilist al lui Meghan Markle este același care i-a realizat coafura de la recepția de nuntăNoul hairstilist al lui Meghan Markle este același care i-a realizat coafura de la recepția de nuntă

Noul hairstilist al lui Meghan Markle are o carieră de peste 14 ani și este obișnuit să lucreze cu celebritățile. George Northwood este cunoscut mai ales pentru că a lucrat cu Alexa Chung, Rosie Huntington-Whiteley, Kate Winslet, Alicia Vikander și Julianne Moore.

Meghan Markle are un nou hairstilist care i-a fost recomandat de o prietenă și care ar fi impresionat-o la probe pe vremea când Ducesa de Sussex își planifica nunta. „George este foarte plăcut, foarte cool și look-ul său semnătură, care este puțin dezordonat și desfăcut, este perfect pentru ea”, a declarat o sursă, pentru revista People.

Foto: Hepta

Citeste mai departe articolul pe: Meghan Markle are un nou hairstilist

Aşteptăm părerile şi opiniile dv. pentru acest articol

Adăugaţi comentariu

*