Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă și este uriaș

111 Viewed Cris 0 respond

Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă și este imens! Fanii au fost ușor dezamăgiți când supermodelul i-a luat prin surprindere cu o nuntă-fulger de la care nu au avut ocazia să vadă prea multe imagini, însă acum, Emily și-a luat revanșa.

După doar câteva săptămâni de relație cu Sebastian Bear-McClard, el și Emily au decis să își jure iubire veșnică. Presa a fost complet luată prin surprindere, așa că nu au apărut informații despre inelul de logodnă sau cererea în căsătorie. Ei bine, dacum Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă.

Emily Ratajkowski are un inel de logodnă uriaș

Topmodelul Emily Ratajkowski are un inel de logodnă uriaș pe degetul inelar, pe care l-a afișat pentru prima oară pe Instagram la aproape jumătate de an de la nuntă.

Inelul are nu unul, ci două diamante uriașe, iar fanii cuplului au fost extaziați când l-au văzut. Emily a primit atât de multe reacții pozitive pe social media, încât a decis să mai publice o fotografie cu bijuteria extravagantă.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard au oficializat relația în februarie la o judecătorie din New York. Topmodelul a ales să nu poarte o rochie de mireasă, însă cu siguranță a afișat un inel de logodnă spectaculos!

Foto:

Citeste mai departe articolul pe: Emily Ratajkowski și-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă și este uriaș

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in

Această nuanță de ruj îți evidențiază bronzul

Producția pentru filmul „Downton Abbey” începe vara aceasta

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*