Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aaron Paul se alătură sezonului 3 din Westworld

75 Viewed Cris 0 respond

Aaron Paul se alătură distribuției pentru sezonul trei din serialul „Westworld”, ceea ce marchează totodată reîntoarcerea actorului în televiziune după rolurile sale din „Breaking Bad” și „The Path”. Încă nu se știe ce rol va avea fostul Jesse Pinkman.

Aaron Paul se alătură distribuției celui de-al treilea sezon Westworld

Aaron Paul este triplu câștigător al premiului Emmy, toate cele trei Emmy-uri datorându-se rolului său din „Breaking Bad”, care a difuzat cinci sezoane din 2008 până în 2013, devenind unul dintre cele mai îndrăgite seriale de televiziune ale tuturor timpurilor.

Aaron Paul se alătură sezonului 3 din Westworld
Aaron Paul se alătură sezonului 3 din Westworld

Pe lângă interpretarea din „The Path”, Paul este și vocea lui Todd Chavez din producția Netflix „BoJack Horseman”. Actorul mai este cunoscut și pentru rolurile din „Exodus: Gods and Kings”, „Smashed”, „Triple 9” și „The 9th Life of Louis Drax”.

Pentru ambiguu-ul sezon doi, „Westworld” a primit nu mai puțin de 21 de nominalizări la Emmy – cu una mai puțin decât drama HBO „Game of Thrones”. Creat de Jonathan Nolan și Lisa Joi și bazat atât pe romanul lui Michael Crichton cu același nume și pe adaptarea din 1973, serialul se pregătește să își lanseze anul viitor cel de-al treilea sezon.

Foto: Northfoto

 

Citeste mai departe articolul pe: Aaron Paul se alătură sezonului 3 din Westworld

Don't miss the stories follow Lady 4 Lady's and let's be smart!
Loading...
0/5 - 0
You need login to vote.
Filed in
prev-next.jpg

Unde m-am găsit acasă

prev-next.jpg

Cum a gândit Daniel Martin machiajul de nuntă pentru Meghan Markle

Related posts
Your comment?
Adauga un comentariu. Parerea ta e importanta.

*